Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 15 Guests are viewing this topic.

rocklee

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

cam atata ...pe ziua de azi restul ....la urmatoarea vizita  :D  :p

EugenRo

Care este scopul sugrumarii la iesirea din giratoriu?

RazesIesean

Ca sa fac o gluma mai neinspirata: cand au facut desenul au selectat cerc si apoi nu au stiut sa faca acolo o raza de racordare.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

RobertH

In giratoriul asta mai vine conectata si iesirea/intrarea pe A13 din DN1.

TibiV

Mie asta mi se pare ciudat din partea Porr..

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Nodul rutier Selimbăr în 14.11.2022
Enjoy !

adrian sibiu

Autostrada A1 Sibiu Pitești lot1 Sibiu-Boita filmata complet de la Boita la Sibiu în 14.11.2022
Enjoy!

SB76UFO

@TibiV Mie nu imi place (inspira incredere) deloc solutia aleasa
"Prostia este eternă și invincibilă"

oneLess

Ce avem noi aici ?
Așa este proiectul sau s-a stricat camera ori computerul  lui Adrian?

ghrt

Pare o viitoare zonă / groapă de colectare ape pluviale, excavată, nebetonată (încă).
Cont (aproape) inactiv.

cavver

Quote from: rocklee on November 14, 2022, 02:15:06 AMla capitolul colectarea apelor pluviale ....pe partea cu versantul ..CATASTROFA  ...refacere podetelor doar partial ....foarte multe bazine de colectarea apei de langa podete ...sparte, unele surpate si capurile de podet deteriorate care necesita schimbate  ...ne curatate ...nici u un pic de sant colector ....iar zidurile de sprijin... sparte ...partial daramate ...in mare parte trebue intervenit la ele si refacute .... acostamentul trebuie refacut pe toata portiunea cu versantul trebuia intervenit ....mai au si doua parcari de scurta durata la care trebuie sa intervina ....totusi am incredere pentru ca constructor este STRABAG ... :o  :o  8)  8)
Daca mergeai macar o data vara inspre valcea ai fi vazut ca pe tot acostamentul dinspre munte a fost inlocuit santul colector cu conducta ingropata. In caz de accident/avarie cred ca prefera oricine sa poata sa traga pe dreapta in loc sa ajunga intr-un sant suficient de adanc incat sa nu mai poti iesi decat tractat.
Multumiri pentru poze , dar comentariile poate ar trebui sa le faci cu proiectul in mana.

adrian sibiu

OneLess acolo e vorba de un canal colector nebetonat,încă!

oneLess

Da, acum uitându-mă mai atent, văd și eu un fel de gură de canal deja plantată acolo! Under construction!  :zen: