Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 22 Guests are viewing this topic.

stangabriel

Au aparut filmari noi cu Sibiu - Boita, pe canalele - Radu Ignat si OLI.

Intre timp :

Astăzi,  11 noiembrie 2022, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ:

Hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 1232/2010 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică Autostrada Lugoj-Deva

https://www.mt.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare/4255-hg11112022diri-2

rocklee

am fost ieri intro expeditie de cercetare a lucrarilor din zona boita ....fiind manat de o curiozitate extrema sa vad ce se lucreaza pe valea oltului si am luat la pas vreo 2 km din aceasta lucrare ...iar la intoarcere am facut o excala si la giratoriul BOITA ...Ce va lega autostrada de DN 7

prima data am sa postez imaginile din giratoriu ...apoi cele din dn 7

rocklee

lucrarile din valea oltului erau de consolidarea malului ,imbunatatirea colectari apelor pluviale ....consolidari podete si ziduri de sprijin ...si de asemenea reasfaltare ...

concluzii...consolidare maluri ....mmmm ok...

consolidare terasament si ziduri de sprijin catre malul apei ...ok pe toata lungimea lucrari ...urmeaza sa se puna parapet metalic nou  :)

turnare asfalt in faza incipienta ....acostamentul me terminat

la capitolul colectarea apelor pluviale ....pe partea cu versantul ..CATASTROFA  ...refacere podetelor doar partial ....foarte multe bazine de colectarea apei de langa podete ...sparte, unele surpate si capurile de podet deteriorate care necesita schimbate  ...ne curatate ...nici u un pic de sant colector ....iar zidurile de sprijin... sparte ...partial daramate ...in mare parte trebue intervenit la ele si refacute .... acostamentul trebuie refacut pe toata portiunea cu versantul trebuia intervenit ....mai au si doua parcari de scurta durata la care trebuie sa intervina ....totusi am incredere pentru ca constructor este STRABAG ... :o  :o  8)  8)

RAMIN TOTUSI LA CONCLUZIA ...CA SE PUTEA FACE 2+1 PANA LA TURNU SPART ....PAREREA MEA.. :(

DACA AM PUS FOTOREPORTAJUL PE UN TREND GRESIT ...ROG SA FIE MUTAT ...UNDE TREBUIE ..
URMEAZA POZELE .. :)

rocklee

rocklee