Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 19 Guests are viewing this topic.

dorum

Razvan.M

Quote from: ioji on November 05, 2022, 02:24:27 PMDin ce vad in filmari (multumiri @Radu Ignat ) mi se pare incerta o deschidere in decembrie, mai sunt foarte multe de facut. Desi se lucreaza bine, pe intregul segment, sunt atatea de facut ca nu vad sa se termine intr-o luna si ceva, cu tot cu timpul frumos. Care poate sa fie, poate sa nu...In fine, sper sa ne surprinda Porr in mod placut cum a mai facut-o si chiar sa termine indeajuns ca sa se poata circula pe segment  :)
Daca te uiti la filmul de dupa postarea ta eu as zice ca progresele sunt vizibile si consistente.
Ar mai avea disponibile vreo 40 zile de munca pana la data de 15.12.2022. Sigur nu vor fi toate propice lor dar eu zic ca sunt sanse reale sa reuseasca. Progresul saptamanal este usor de observat.

rocklee

avem mai multe fimari pe youtube ...de pe A1 SIBIU BOITA ...de la oli ....si una foarte interesanta  a lui RADU IGNAT ....cu lucrarile dela intrarea pe valea oltului de la boita ...
dezgustator cum sa gandit acest proiect ....puteau sa mai faca o banda, un 2+1...plus ca aveau loc sa o faca ...iar dincolo de TURNU SPART este largit la 2+1.....
Avand  in vedere ca  in acest drum national se descarce o autostrada in urmatori 5-6 anii...plus ca vor fi doua mari santiere de autostrada in vecinatate ...
Va fi deranj mare..

:(  >:(  :bash:

ghrt

Da, tot acest deranj este doar pentru consolidarea malului şi jumătate de metru în plus la şosea, o bătaie de joc.
Cont (aproape) inactiv.

Skynick

Trec repede sase ani  :o  :o  si ramane un drum pitoresc.

ghrt

Deocamdată avem un contract, dar nu şi un proiect şi cu atât mai puţin vreo certitudine...
Cont (aproape) inactiv.

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Viaductul Tălmaciu km10 08.11.2022
Enjoy !

adrian sibiu

Viaductul Tălmăcel 08.11.2022
Enjoy !

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Sens giratoriu Boita și CIC Boita în 08.11.2022
Enjoy !

adrian sibiu

Porr a ajuns la 93% procent de execuție pe Autostrada A1 Sibiu Pitești lot1 Sibiu-Boita!
Felicitări echipei Porr Construct România!

https://www.linkedin.com/posts/porr-romania_sporr-infrastructure-motorway-activity-6996075823162122240-sKNg?utm_source=share&utm_medium=member_android

Hercule

La giratoriul Boita ce buna ar fi fost o banda dreapta pe sensul spre Sibiu. Acum prea tarziu sa se realizeze?
Deșteaptă-te române!

adyneamtu

Pentru cine ar fi fost bună? E un giratoriu cu 2 benzi si cu diametru generos.

oneLess

Adi , cănd se referă la o bandă dreaptă, cred eu că nu geometric, ci una turbo să treci înainte spre Sibiu fără să te mai cedezi trecerea în giratoriu. Chiar poate fi făcută la ce lățime asfaltată au acolo, din NJ, borduri ... M-aș mira să nu o facă.

adyneamtu

Eu cred că foarte puțini vor face stânga spre Sibiu(poate cei din Tălmaciu), coborând de pe A1, ca să fie nevoie să cedezi prioritatea.
La Șelimbăr e utilă acea bandă, fiind alt trafic.

Interesant e că la intrarea in giratoriu venind de pe A1, par a fi 3 benzi, probabil acolo vor face bandă directă spre Valea Oltului.

stangabriel

O pasare din Campie: Inginerul care s-a ocupat de Centura Slatinei se va muta in primavara pe Lugoj - Deva, nu a primit Moldova  :) . Avand 11 luni de proiectare, probabil incep lucrarile la tunelurile tehnologice.  O:-)