Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 22 Guests are viewing this topic.

Ionut

Spații unde se poate opri în relativă siguranță în caz de urgență. Și, evident, spații perfecte pentru polițiștii cu pistoale laser.

cfdp

Nu este gluma, dar mai demult am vazut codul de proiectare in Marea Britanie al autostrazilor si aveau un spatiu special destinat urmaririi traficului (in speta radarele). Din cate mai tin minte, chiar era o platforma mai sus ca platforma autostrazii. O sa ma documentez si o sa revin.
Am gasit lay-BY  CAIET CD195 IN 
https://www.standardsforhighways.co.uk/dmrb/search?discipline=ROAD_LAYOUT&lifecycle=DESIGN,APPRAISAL&volume&to=&from=&pageNumber=1
In CD 169 este definita banda de observatie destinata strict pt politie ...pag 57-59 la +1m fata de carosabil

TibiV

Raspunsul este clar desenat pe acest indicator: NU oprim sa reparam defectiuni pe banda de urgenta!

Quote from: Stefan Tudor on October 30, 2022, 06:32:52 PM

Nu ati urmarit reportajul lui Stefan...

LE
Este adevarat, ar trebui sa aiba si o presemnalizare cu macar 500 de metri inainte...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

oneLess

4^ La italieni am văzut evazări și în tunel. În ale noastre nu am avut timp să verific dacă avem sau nu!

danutzu_1069

:lol:  :lol:
Intradevar... ale noastre....

Toate tunelurile trbuie sa aiba astfel de "evazari" daca depasesc o anumita lungime, iar daca sunt de autostrada sa aiba legaturi intre ele. tot asa daca depasesc o anumita lungime...

ddfab

legat de acele refugii de urgenta... Sunt prevazute si pe lotul 5,Astaldi, al A1 Sibiu-Pitesti.Se vad pe acele randari aparute si aici pe forum, precum si in teren, unde se vad terasamentele largite cu acele alveole. Se pare ca sunt noi cerinte introduse . Posibil sa le vedem pe toate loturile Sibiu-Pitesti

Ionut

^ Da, sunt pe toate loturile PiSi. Parcă inclusiv pe PiSi5.

reed

O sa fie refugii pentru pauza de 45 de minute  :lol:

SUHOI

Multumesc tuturor colegilor forumisti pentru explicatii, straduinta si "cercetari" :D Sa auzim numai de bine si 'sa haidem' cu inaugurarea lotului 1 in 2022. :)

Stefan Tudor

Multumim Radu!!! Super faine filmarile!

Au inceput sa monteze panourile antiorbire!!!! - ca tot intreba un coleg de pe forum! 

ioji

Din ce vad in filmari (multumiri @Radu Ignat ) mi se pare incerta o deschidere in decembrie, mai sunt foarte multe de facut. Desi se lucreaza bine, pe intregul segment, sunt atatea de facut ca nu vad sa se termine intr-o luna si ceva, cu tot cu timpul frumos. Care poate sa fie, poate sa nu...In fine, sper sa ne surprinda Porr in mod placut cum a mai facut-o si chiar sa termine indeajuns ca sa se poata circula pe segment  :)

adrian sibiu

Autostrada A1 Sibiu Pitești lot1 Sibiu-Boita filmat complet în 05.11.2022
Enjoy!

dorum

Panouri antiorbire... nu ma intereseaza ca se monteaza sau nu... ma intereseaza cum se monteaza. Piticul meu, dupa DEZASTRUL de pe TL2 si LD1 unde nu mai intereseaza situatia pe nimeni... :( Cred ca sunt singurul preocupat/obsedat de acest dezastru :(

As aprecia un stop cadru pe un panou daca se poate la urmatoarele filmari. Nu-mi dau seama daca sunt prinse pe bara dedicata sau cu clema de plastic prin presare pe parapet.

EugenRo