Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 51 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

La Capu Piscului au organizarea de santier si, in spatele aceste case, erau parcate vreo 40 de camioane (sper ca am estimat corect).
si cateva poze din mers

Powered by API/PUM imgur uploader
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adrian sibiu

Viaductul Tălmaciu km10,a început așternerea primului strat de asfalt!
Enjoy !

adrian sibiu

Autostrada A1 Sibiu Pitești lot1 Sibiu-Boita filmat complet în 11.10.2022
Enjoy !

mirceaeliade

Pe cat de bine se misca PORR pe PiSi1, cand vad cat mai e de facut, incep sa nu mai fiu asa de sigur ca sectorul asta va fi dat in circulatie in 2022.  Poate cu noroc vreme buna pot fi lucrate inca 2 din cele 2.5 luni calendaristice din an, dar tot par sa mai fie multe de facut pe jumatatea dinspre Pitesti

sillentium

"Compania de Drumuri va semna vineri, cu UMB, contractul pentru proiectarea și execuția lotului de autostradă cu tuneluri dintre Lugoj și Deva, singura secțiune care lipsește pentru autostradă completă pe A1 de la Sibiu la Nădlac, la frontiera cu Ungaria. Contractul va fi semnat vineri la Timișoara ..."

Sursa
https://economedia.ro/oficial-umb-va-construi-autostrada-cu-tuneluri-dintre-lugoj-si-deva-contractul-de-aprox-400-de-milioane-de-euro-va-fi-semnat-vineri-la-timisoara.html

GIV

chiar atat de vestic s-au dus? care e logica? ca nu o fi Grindeanu din Nadlac...

TibiV

Nu din Nadlac.

Grindeanu este fix din Timisoara...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

tom_sawyer

Probabil ca să le fie mai ușor de ajuns reprezentanților firmei din Bosnia.

danpandrea

Lucrarea este în mare parte pe raza județului Timiș.

horatiu.cosma

Grindeanu nu prea dă pe la MTI in a doua parte a săptămânii și atunci nu e alta varianta decat "sa vina muntele la Mahomed".

TibiV

Pai ca parlamentar are "activitati in teritoriu". Deci si muntele se duce "in teritoriu"...  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

si tot tronsonul ramas de facut este pe teritoriul judetului timis  :)

P3trut

Mi se pare putin dubios cum au intors-o CNAIR anul acesta, au anulat licitatia anterioara dupa ce constructorul cu singura oferta acceptata a fost anulata (asta dupa ce a semnat pe alta bucata din A1 cu acelasi constructor), au reluat licitatia rapid, a intrat UMB surprinzator si acum nici o contestatie si avem semnare de contract. E total atipic CNAIR sa le iasa ceva asa de bine.  :D

ioji

Quote from: P3trut on October 13, 2022, 06:10:36 PMMi se pare putin dubios cum au intors-o CNAIR anul acesta

Nu stiu daca e chiar dubios dar cunoscand activitatea UMB in acest domeniu ii prefer oricarei alte firme occidentale "de prestigiu". Duminica am trecut pe langa asa zisul deal al liliecilor si am ramas a nu stiu cata oara uimit de lucrare a carei evolutie am urmarit-o zi de zi multumita lui AlinC, Roklee, Marcelbanu si alti entuziasti si am tras concluzia (din nou) ca daca nu era UMB probabil una din celelalte firme inca mai zgaria cu vreun picamer manual dealul iar noi inca am fi circulat pe DN-ul paralel...E doar o parere personala bazata pe observarea activitatii in domeniul autostrazilor.

dorum

nu e nici un dubiu ca cei 7km de drum i-ar termina UMB cu 1 an inainte de termen... problema ramane cu tunelurile, cat poate ajuta/influnta UMB parterenul Bosniac si cat de puternic e Euro Asphalt sa termine in 3 ani 2 tuneluri mari