Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 41 Guests are viewing this topic.

gruiarew

Îi cu dus și întors aia cu graficul de lucru... să-i ardă in schimb la zilele de întârziere. Dar probabil și-au făcut deja calculele și le convine...
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Feri

QuoteUMB, șanse mari pentru semnarea contractului pe autostrada cu tuneluri Lugoj-Deva. Nu s-au depus contestații până în ultima zi a perioadei legale, dar CNAIR mai așteaptă câteva zile pentru siguranță
https://economedia.ro/umb-sanse-mari-pentru-semnarea-contractului-pe-autostrada-cu-tuneluri-lugoj-deva-nu-s-au-depus-contestatii-pana-in-ultima-zi-a-perioadei-legale-dar-cnair-mai-asteapta-cateva-zile-pentru-siguranta.html

marinul

hmm interesant, mai confirma cineva stirea?

Ionut

Trebuie așteptat poștalionul. Uneori se depun prin poștă și mai durează câteva zile. Se pare că nu s-au depus contestații, într-adevăr. Probabil @NGC ne va da de veste, de obicei are vrăbii bune pe-aici.

GIV

ce se intampla in aceste 5/6 luni pana la oil pt?

stangabriel

https://adevarul.ro/stiri-locale/ramnicu-valcea/drumul-expres-menit-sa-lege-ramnicu-valcea-de-2209535.html

Secțiunea 6 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești este în pericol să nu se mai construiască. Fondurile pentru drumul expres Râmnicu Vâlcea - Tigveni au fost blocate, după cum a anunțat deputatul Cristian Buican.

Putina politica si o recapitulare a situatiei sectiunii 6.
Aveti alte informatii ?

mirceaeliade

@GIV organizare santier, inclusiv import experti WeBuild de pe la ei de pe acasa, si semnare contracte cu foreze locale, ori import de foreze ori mutare de pe alte santiere gen de pe PiSi5.  Daca nu esti UMB, nu prea cred ca ai mana de lucru gata sa inceapa 'maine'.  Oricum, 6 luni e chiar generos, si sper ca e parte din negocierea ca podul de la Braila sa se dea in circulatie mai repede.  Nu stiu daca guvernul Ro mai are ceva de facut in astea 6 luni, intrucat suspectez/sper ca exproprierile au fost facute de mult timp

horatiu.cosma

Statul român mai are foarte multe de făcut pe PiSi3: întăbularea coridorului de expropriere, păduri, utilități. HG-ul de expropriere e doar primul pas, mai e mult până departe. Iar pe legătura Tigveni - Rm. Vâlcea, am lansat anul trecut contractul de proiectare, parcă în aprilie s-a semnat, termen 14 luni.

montaniardul

Se mai aude ceva despre semnarea contractului pentru lotul Lugoj - Deva 2? Cred ca a cam trecut perioada de depunere a contestatiilor...

Earthchild

adrian sibiu

Salutare tuturor !
Parcarea de scurtă durată de la km8 filmată în 05.10.2022 !
Enjoy !

adrian sibiu

Viaductul Tălmaciu km10 05.10.2022 !
Enjoy !

TibiV

Ce misto este masina aia de nivelat betonul (finisor de beton?!...) din parcare...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adrian sibiu

^Este pentru prima dată când văd asemenea finisor de beton pe un șantier din România!