Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 33 Guests are viewing this topic.

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mitsu

Quote from: ciprebbe on March 15, 2013, 11:29:12 AM
^^^ Mai au putin de betonat placa inspre Miercurea....se vede "luminita de la capatul tunelului" incet incet :D

Poze recente(la cum arata baltile) cu lotul reziliat Romstrade (ce urmeaza a se relicita)

Aici pare frumos

Mi se pare mie sau e prea la nivelul campului?... Nu trebuia un terasament ceva mai inalt?

ciprebbe

Crezi ca stie Romstrade ce e aia terasament ?
Eu cred ca exact pe zonele astea cu asfalt vor fi probleme mari daca fundatia e varza pt viitorul constructor.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

marcelbanu

Mă plimb pe bucățica mea de A1 de la Deva la Simeria și-mi place !
Ce am observat ?
La apropierea de ieșire de pe acest tronson, există panourile de direcționare,
cele care te anunță că ieși spre Oradea sau Petroșani,
din mie în mie de metri începînd de la trei mi de metri.

Pe A3, acest lucru ne este decît la o mie și la cinci sute de metri...
Asta era anu' trecut prin august !
S-a reglementat cumva ?

Pot spune că A1 tronsonul Deva - Simeria este de domeniul ,,Nekermann" !
Zic eu...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

Ionut

Quote from: marcelbanu on March 16, 2013, 02:07:23 PM
Pot spune că A1 tronsonul Deva - Simeria este de domeniul ,,Nekermann" !
Zic eu...

Fara poze nu te credem. :)
Daca mai ai drum poate reusesti pe Orastie-Simeria sa iei niste cadre. :cheers:

ciprebbe

Quote from: marcelbanu on March 16, 2013, 02:07:23 PM

din mie în mie de metri începînd de la trei mi de metri.

Pe A3, acest lucru ne este decît la o mie și la cinci sute de metri...
Asta era anu' trecut prin august !
S-a reglementat cumva ?
Pe  A3 bucata facuta de Bechtel tot asa e semnalizata iesirea 3000m 2000m 1000m 500m apoi de la 300m sunt pe laterale indicatoare cu 3 linii apoi 2 in final 1 si apare banda de preselectie pt iesire. (nodul Turda, ca in rest la capete apar si alte indicatoare cu reducerea vitezei etc).Pe Buc- Pl nu am fost atent la panourile astea dar parca nu-s asa dese.
Pls fa si poze daca tot faci ture pe A1.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mariansb

Poze de azi, in jur de ora 11 , cand afara erau cam 0  grade, de la capatul lotului Straco, la pasajul peste calea ferata si de pe lotul Impregilo, portiunea intre Cunta si Miercurea

In afara de aceste  portiuni se mai lucra la podul peste raul Sebes si la tunelul de la Sacel

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Pellady

mariansb

Cu placere! Peste vreo 2 saptamani sper sa pot face mai multe si mai bune , daca nu cumva o sa zboare pana atunci eurocopter!

mariansb

Exact!Acolo autostrada trece peste calea ferata.

udar

multam de info si de poze !
sa inteleg ca tunelul este pentru CF...........

Sargon1806

Tunelul de la Sacel este pentru masini si e ceva mai la est de locul in care au fost facute pozele (e pe lotul 4). In poze se vede un alt "tunel", care nu e chiar tunel, e doar o supratraversare a CF.

udar

^^^
de tunelul de la Sacel stiu ca este pentru masini si unde este ca pozitie, dar eram curios ce se intampla pe locatia asta ce solutie au aplicat.............

marcelbanu

Stația asfalt Strabag la odihnă vineri seara...

image upload
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !