Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 41 Guests are viewing this topic.

Tavi

Nu prea cred.. Mai degrabă dorm ... mai țineți minte câmpul cu maci de pe A10L1 al pizzarilor? >:(

adrian sibiu

Buna dimineața!
Viaductul Tălmăcel 11.08.2022 !
Enjoy !

alexa_adrian2001

Ce fain ai prins traficul de pe DN, wai Doamne ce e acolo!
Legat de acest loc de autostrada: credeti ca PORR are timp la dispozitie sa termine lotul 1 in acest an?
Am vazut ca inca mai are de armat la Talmaciu. Cu izolarea podurilor vad ca se misca destul de incet. Mi-e greu sa cred ca vor trage mai tare sa termine pana de 1Decembrie/Craciun.

Fulgerica

Daca in giratorul de la Boita nu vor da prioritate la cei care vin de pe autostrada, cred toti vor merge pe drumul vechi.

elphax

@alexa_adrian2001
pana pe final de septembrie e gata si viaductul Talmaciu. In cateva saptamani fac hidroizolatia si pot sa puna asfalt.

naivu

@alexa_adrian2001 , e oarecum logic sa nu inceapa acum hidroizolatia podurilor, pana nu termina toata betonarea. Nu cred ca e o idee buna sa hidroizolezi o bucata si apoi sa treci cu camionul/cifa de beton peste  :) !
Pana acuma Porr s-au coordonat frumos, nu vad de ce si-ar da in petec exact la hidroizolatie! Se pot intampla multe pana atunci, dar eu zic ca deocamdata pot termina pana in Craciun fara sa traga mai tare decat trag acum!

paullie

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Filmare completă a lotului 1 Sibiu Boita în 12.08.2022 !
Enjoy !

mirceaeliade

Nu inteleg de ce trecerea de la 3:28 cu (cred) DJ105G nu e data in functie.  Trebuie sa vina CNAIRul sa verifice podul?

Am facut si un time-lapse pt santierul PiSi1 de la inceputul lui 2020.  Se vad primele pete de negru afaltos in Aprilie 2022:

Si Iarna pe PiSi1:

RaduG

În ce lună se estimează darea în trafic a lotului Sibiu-Boița?

PS: M-am uitat la filmarea de azi a API (mulțumesc  :cheers: ) și singura parte de infrastructură de lucrare de artă rămasă mai este o deschidere la viaductul Tălmaciu, care probabil ar atinge rezistența maximă la final de Septembrie și s-ar putea intra cu utilaje grele la asfaltat pe ea.
Mai sunt niște mici umpleri la terasamente ici colo și apoi marea asfaltare. Aici mă gândesc că totul depinde de capacitatea stației de asfalt a lui Porr, și bineînțeles de vremea uscată.
Ca să-mi răspund singur la întrebare, un Noiembrie mi se pare realist, dacă nu apare nimic neprevăzut. Și așa la noi e o tradiție ca politicul să sărbătorească 1 Decembrie cu tăieri de panglici.

rocklee

Sunt trei filmari de duminca pe canalul de YouTube a lui Oli...daca le poate pune cineva ...sau chiar el sa si le posteze ... :o

DanielG

Filmarile lui oli
Sunt 4

DanielG

DanielG

DanielG

Multumim oli