Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 54 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

pe SEAP e listat ca 19 Septembrie termenul pentru analiza oferte financiare pt Marginea-Holdea

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Filmare completă a lotului 1 Sibiu Boita al autostrăzii Sibiu Pitești începând de la Boita până la Sibiu în 04.08.2022

MAP

A aparut o filmare noua cu PiSi5 (Webuild), 30.07.2022, pe canalul de youtube "Tatu A"
Noutati la prima vedere, au aparut primele banchete la structuri (se pare ca luna aceasta ar ajunge in santier si primele grinzi), iar terasamentele au inceput sa urce timid pe unele zone dintre Nod Baiculesti si Bascov. Apropo de terasamente, cineva spunea cateva postari mai sus ca subcontractorul pe terasamente a plecat din santier; daca e vorba de Marcu Company, este inca pe santier si lucreaza

Cristian 74

Pare că încep să miște.

shogom

Inca mai au portiuni de decopertat. Nu mai zic de forat piloti. Slăbuț!
In anumite portiuni parea sa fie miscare, poate isi mai revin.

mirceaeliade

11 luni de la OIL executie si cica "procentual" sunt cam pe la 12%. ar fi trebuit sa fie dublu avansul daca ar fi mers constant cu planuri sa termine la termen.

horatiu.cosma

Cetatean

WOW, da in sensul rau. As putea zice lejer,inca o vara pierduta. Cati ani de executie mai au? 2?
Pentru toata lumea,lotul 1,de la Porr si pentru ca a fost hyper filmat,a aratat cum tre sa fi mobilizat,sa ai productie,sa scoti un avans de 30-45% pe an.
Ori la avansul webuild dintr-un an,o sa dureze vreo 5-6 pana termina.
Au adoptat modelul de la CFR.

georgec

Activitate mai bună decat m-am așteptat la Webuild, mi se par multe utilaje în șantier și toate lucrează, poate iși revin.

TibiV

Da, si poate bunica (raposata de 20 de ani) imi produce un unchi nou....

Calculul probabilitatilor este in favoare bunicii mele...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alecu26

La Astaldi contează mult și care e drumul critic. Dar nu par a fi atacat nici pe acolo lucrari multe.
Zvonurile sunt ca ar cere mai mulți bani pentru terasamente.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ioji

AUTOSTRADA A1 LOT 1 SIBIU - PITESTI 06.08.2022 ★ POD + VIADUCT ZONA TALMACIU
(Titlu original de pe canalul lui Oli, cu multumiri pentru filmare)

ioji

AU TERMINAT ! 😱 ★ AUTOSTRADA A1 LOT 1 SIBIU - PITESTI 06.08.2022 ★ VIADUCTUL TALMACEL

ioji

★ AUTOSTRADA A1 LOT 1 SIBIU - PITESTI 06.08.2022 ★ NOD RUTIER SELIMBAR

ioji

Autostrada A1 Pitesti - Sibiu, Lot 5, zona Dobrogostea - Manicesti (Part I) | Webuild | 06.08.2022

(titlu original de pe canalul lui ADonde Next, multumiri pentru filmare)