Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 60 Guests are viewing this topic.

GIV

eu vad in mod optimist activitatea Astaldi de pe lotul 5. Lucreaza la toate structurile de pe lot, cred ca nu au acces pe toata lungimea lui si cred ca ar trebui sa tinem cont ca au si ceva oameni blocati la braila la niste drumuri care acum ar fi trebuit sa fie gata, dar pt asa trebuie sa le multumim partenerului serios. eu cred ca intr-un procent mai mic sau mai mare conteaza si acest aspect...sa nu uitam si anul de finalizare..2025 au mai ramas 3 ani de zile plini. mie nu mi-ar parea rau sa mai castige un lot sau 2 acolo unde au sanse. sa ne revenim putin si sa ne uitam la ritmul ametitor cu care lucreaza aktor pe a0s3, tirrena sau cum o sa lucreze pizzarotti pe a7..

adrian sibiu

Salutare tuturor  !
Viaductul Tălmăcel,s-a turnat segmentul 12 la pila ax 50 !

survola

Văd că se toarnă la ambele segmente lipsă.
Super!
Legat de CIC Boița, oare îl termină înaintea lui Aktor de pe A10?

alexd4u2

A1 Pi - Si, Lot 5, Tronsonul Manicesti - Curtea de Arges. Enjoy!

alecu26

Frumos. Avem deja elevatii în chiar multe locuri. Rigle în curând. Și poate grinzi pana la sfârșit de an
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Cetatean

Totusi nu reusesc sa inteleg un lucru la marea majoritate a proiectelor.
De ce avem rambleu atat de mare intr-o zona relativ protejata. Ce apa vine? Ce cota a apelor extraordinare au folosit? ianinte sa faca digul? Rambleu de 8-10 m?
condamn modul de alegere al traseelor din BIROU! cu tehnologia existenta astazi,reusim totusi sa alegem niste trasee foarte dubioase.

survola

Au reușit să aibă doar 3 4 traversări ale Argeșului, ce e rău aici?

horatiu.cosma

Unde e rambleu de 8-10 metri?

Cetatean

La o ampriza de 40 de m,rezulta o inaltime de 6 m nu? Deci pe acolo.
Nu am acces la planse aici,dar dupa latimea podetelor m-as arunca sa zic asta
Plus...vestitele drumuri judetene si agricole pe care proiectantii au ales sa le supratraverseze.
Da,poate conditiile locale din teren impuneau asta,dar eu am invatat altceva la scoala. Se cheama optimizare si studiu. Si nu se face cum si cat ar trebui.

dr4qul4

pai nu e pe O600? Nu au voie sa modifice solutiile din SF!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Azi am filmat complet lotul1 de la Boita la jonctiunea cu vechea centura a Sibiului !
Enjoy !

adrian sibiu

Salutare !
Viaductul Tălmăcel ,s-a turnat segmentul 4 la pila ax30 sens Sibiu!
Enjoy !

Radu Ignat

carutasul

mie mi se pare că au un planning mișto cei de la Porr. Mai au o lună și ceva să termine viaductul Tălmăcel; în timpul ăsta probabil vor fi și cu celălalt gata (eu îi suspectez că folosesc aceeași echipă, când au pauză tehnologică într-un loc merg în celălalt) . Iar în timpul ăsta o să fie cu asfalt cam peste tot în rest (am văzut că mai au pe ici pe colo ba un zid de sprijin, ba o alunecare, se mai lungesc pe acolo probabil), așa că probabil prin septembrie cel târziu vor fi gata pentru stratul de uzură.În funcție și de cum le vine lor mai bine, evident, dar nu cred că o să stea mai mult decât e necesar pe lotul ăsta, că mai au și altă treabă...