Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

13 Members and 63 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

^ma refeream la consturctia "tunelului ursilor" ca are un termen de aproape 5 ani de la semnare (rezonabil dar totusi trist).  asta dupa ce initial licitatia se facuse in 2012, acum zece ani. practic terminarea ultimului segment va dura de facto 15 ani.  cred ca nici ultimul segment din A2 inceput de Ceausescu nu a durat atata pana la inaugurare.

SB76UFO

Tine cumva de A1 . nu e chiar off

A început construcția noilor sensuri giratorii de la intersecția DN 1 cu drumul spre Mohu și cel spre Cisnădie.
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță restricții de trafic pe DN 1, în zona intersecției cu autostrada Sibiu-Boița, pentru construirea noului sens giratoriu.
Conform drumarilor, circulația a fost restricționată pe o singură bandă pe sens pe DN1 la ieșirea din Sibiu spre Brașov, în zona nodului rutier de la capătul Autostrăzii A1, în dreptul localității Mohu.
"Traficul a fost deviat pentru a permite reconfigurarea intersecției prin construirea unui nou sens giratoriu. Aceste lucrări fac parte din realizarea lotului de autostradă Sibiu – Boița și vor dura până la sfârșitul anului", au transmis oficialii DRDP Brașov.
Drumarii mai spun că până la finalul anului se va lucra la ambele sensuri giratorii, atât cel de la intersecția spre Mohu cu ieșirea de pe autostradă, cât și cel de la intersecția cu drumul spre Cisnădie.

De altfel, sunt deja aproape șapte ani de când se discută despre un sens giratoriu la intersecția cu drumul spre Cisnădie. Din cauza numeroaselor accidente care au loc în zona respectivă, autoritățile locale vorbesc despre necesitatea construirii unui sens giratoriu la intersecția spre Cisnădie încă din anul 2015.

Sursa
"Prostia este eternă și invincibilă"

Ionut

Păi nu înțeleg ce nu este clar, se spune și în comunicat, sunt lucrări din contractul cu PORR.

cri123

La capătul dinspre Sibiu al L1 com avea două bretele de urcare spre Sebeș? Așa se vede pe schiță și filmări, ciudat.

alexandru_m

Pai ai avea o urcare pentru cei care vin de la Vestem si o urcare pentru cei care vin dinspre Sibiu. Cate una pentru fiecare sens al DN 1/7

danvoicu

La poporul asta ametit de tot, mii de sensuri giratorii ii mai trebuiau.

RaduC

Logic mi se pare mie sa fie refugii pentru mașinile de politie, sa nu se mai stea pe banda de urgență pentru pândă/dojenit șoferi

Quote from: Skynick on May 03, 2022, 12:23:58 PMNormativul asta cu parcari mici pe bretele (refugii) se aplica zonelor de munte, sau de acum inainte peste tot?

ddfab

s-a inchis A1 in zona Aciliu? parca asa era programat, pentru lucrul la rosturile de dilatatie de la viaduct. daca da, cum se circula in zona, la DN ma refer? se pierde mult timp?
multumesc.

vladb

^ Ieri am fost pana la Sibiu (de la Cluj) si era inchis sensul Sibiu - Sebes. Circulatia era inchisa de la (Ocna Sibiului - cred pana la Cunta). Eu am iesit la Saliste la mers (sensul spre Sibiu este deschis complet) si, la intoarcere am intrat la Cunta.
Ambuteiaj a fost 3 minute in Miercurea Sibiului in locul in care cele doua sensuri ale DN-ului se reintalnesc (dupa Rompetrol).

Ionutcatalin

Un video de astăzi de pe canalul de YouTube Tatu A (nu am găsit sa aibă cont pe forum)

Pitești-Sibiu lot 5

MAP

Acelasi video de mai sus (a fost repostat intre timp, prima varianta nu era completa)
Pitesti-Sibiu lotul 5, preluat de la Tatu A., 04 mai 2022

adrian sibiu

Salutare tuturor !
Viaductul Tălmaciu și parcarea de scurtă durată de la km 8 în 07.05.2022 !

Petronela

Viaductul Tălmăcel video postat acum câteva momente

. PS. Pare interesant ce face baiatu asta, e cam nebun 🤣

adrian sibiu

C.I.C Boița,Autostrada A1 Sibiu Pitești lot1 Sibiu-Boita în 10.05.2022 

adrian sibiu

Viaductul Tălmăcel km12,a fost turnat segmentul 10 la pila ax 50 !