Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 56 Guests are viewing this topic.

NGC

QuoteNews: Greu cu știrile.

Uite una. :p

"PROIECTARE SI EXECUTIE "Autostrada Sibiu – Pitesti, Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni"

Vrabiutele au transmis ca aici castigatorul initial este asocierea ASTALDI / WEBUILD + TANCRAD. Celelalte 2 oferte au fost respinse. Nu va bucurati inca.

gabim

In ciuda sfatului lui NGC, eu unul ma bucur, Astaldi e compania pe care mi-as fi dorit-o. Chiar daca sunt doar castigatori initiali, tot e bine.
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.

elphax

s-ar alinia stelele foarte bine daca ar iesi Astaldi pe Sectiunea 3 - vor fi deja gata la Braila, avansati pe Sectiunea 5, deci perfect sa mute oameni si utilaje in zona foarte apropiata

dr4qul4

Pana e gata proiectarea mai dureaza cel putin 1,5 ani (6 luni contestatii si semnare contract si 1 an proiectarea).
Practic ar avea motive sa traga tare pe PiSi5 si sa o lalaie cu drumurile de legatura la Braila.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

gabim

^Doar un an proiectarea? M-as fi asteptat la mai mult, semnificativ mai mult chiar.

LE: Pe sinteza (stiu nu e tocmai actuala) scrie 12-18 luni pentru proiectare, dar in acelasi timp cateva pagini in urma vad 15 luni proiectare pentru puiul de lot cu celebrele tunele pentru ursi (lotul 2 din Lugoj-Deva). M-as fi asteptat ca aici sa avem vreo 2 ani pentru proiectare avand in vedere complexitatea.
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.

StefanCelMare

După cum pune problema NGC, presimt o anulare a licitației.
Sunt eu ăla nașpa care o zice.

rocklee

o filmare noua de la Maestrul Radu Ignat  :)

adiarc

o noua gafa cnair si lipsa de respect totala fata de cetateni

din 2 mai pana in 20 mai se inchide autostrada in zona Aciliu...exact tronsonul care a mai fost inchis...se va ieși la Saliste si intra la Apold/Cunta...toate pt rosturile de dilatatie ale viaductului Aciliu.

De ce nu se poate circula alternativ?( oricum infinit mai sigur ca pe DN )....

De ce dureaza 14 zile lucrătoare?Cu putin respect pt cetateni( doar putin,nu mult ),aici se impunea lucrul si la reflectoare in cel putin 2...daca nu trei schimburi..

Sursa Turnulsfatului.ro
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

PlayStation

Deci in 10 zile sunt sanse sa avem toata autostrada Pitesti-Sibiu cu contract de executie semnat?
Ce veste buna, sa speram ca nu anuleaza licitatia

horatiu.cosma

Cum să fie contract de execuție semnat în 10 zile? Nici măcar nu a fost anunțat câștigătorul oficial de către CNAIR, apoi perioadă legală pentru depunere contestații, apoi, dacă nu se depun, mai durează câteva săptămâni până se fac toate formalitățile până se semnează efectiv.

oneLess

Radu Ignat nu începuse să-și pună singur filmările aici ?
Are și lotul complet PiSi1.

cfdp

adiarc cred ca are dreptate in ce priveste termenul si programul de lucru. Structura este metalica si din cate tin minte este una pentru ambele sensuri. Cred ca a monta dispozitinele pe un sens cu circulatia pe alt sens nu se poate deoarece in perioada intaririi vor fi vibratii din circulatie. Termenul ar mai putea fi din perioada de intarire a meterialelor. Nu cunosc datele tehnice ale dispoz. de acoperrie  ale rosturilor asa ca este o parere strict subiectiva.

paullie

Fiindca mi-am adus aminte de vremurile apuse de acum 3 ani, nu se duce nimeni cu pixometrul la Holdea? Macar de curiozitate asa.

gruiarew

Să facă ce la Holdea? Eu n-am văzut nici o schimbare. Doar naționalul începe să se fărâme și pe unde se repară se face iar în dorul lelii.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Ionut

Păi teoretic acolo era vorba să se repare zona pixometrului.