Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 64 Guests are viewing this topic.

Ionut

Întrebarea de 1 milion de euro. Sau miliard.
Ce s-a schimbat în licitație+documentația tehnică față de cea anulată acum puțin timp?

NGC

Pentru comparatie, valoarea estimata la licitatia anulata recent era de 1.363.135.841,00 RON fara TVA. Acum este 2.283.776.512,23 RON fara TVA.

NGC

Quote from: Ionutcatalin on April 21, 2022, 11:28:52 AMApropo era vorba de niște foraje pe LD2 (acum 2-3 ani câștigase cineva licitatia) știm dacă s-au făcut ceva cu ele?

Studiul geotehnic realizat in 2020 de FORMIN este inclus in noua documentatie pentru licitatie.

Ionut

Și dacă vor răspunde la clarificări semi-decent poate vom avea două oferte. O:-)

dr4qul4

la 67% crestere a valorii estimate, sigur vom avea mai mult de 2 oferte.
Dar probabil vom avea si mai mult de 2 contestatii, pentru ca unii vor licita cat mai jos, doar sa prinda si ei un contract.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

De curiozitate, nu știu care a fost neconformitatea ofertei MAPA.
La noua valoare, oferta MAPA ar fi fost conformă?
Grindeanu zicea că ar fi întrebat la CNAIR Sigur ați calculat corect?

Ionut

Păi s-a explicat. Mapa pe LD2 nu a răspuns cererii de clarificări venite de la CNAIR după ce au fost declarați câștigători, fiind singura ofertă de la licitație.

mdragos

Noua valoare aprox 461 mil EUR fara TVA. Ar trebui sa se poata face in banii astia. Sa vedem daca se poate oferta. Cine stie, poate se baga de data asta Webuild, ei stiind cel mai bine solul de acolo.

adiarc

da....momentan suna bine...suma pare mai realista
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Marius

Probabil de la furtuna de astazi. A fost vant foarte puternic. Cine stie. Inca nu am gasit vreun comunicat oficial.

alexmocian

Cred ca a fost vant foarte puternic la viaductul Talmacel dar este o mica problema mare. Vezi aici

Asta cred ca o sa aiba ceva urmari mai ales la execution schedule.

TibiV

Se pare ca esafodajul era cazut inca din 24 aprilie.
Filmare facuta de @alexd4u2, atentie la 03.15 :

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Viaductul Tălmaciu in 27.04.2022

Hercule

Alunecarea nu are de gand sa se potoleasca:

Multumesc pentru filmari!
Deșteaptă-te române!

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Viaductul Tălmăcel filmat în 28.04.2022