Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 67 Guests are viewing this topic.

gabim

Oricum nu stiu daca au nevoie sau interes sa accelereze prea tare. Daca nu au OIL pentru proiectare pe PiSi4 (multumesc @AllexAllex pentru ca mi-ai amintit!) mai au cel putin 16 luni pentru proiectare acolo, deci aici au lejer timp sa termine.
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.

Xenos

Quote from: horatiu.cosma on January 28, 2022, 09:14:59 AM
Undă verde finală pe PiSi4, CAB a respins contestația chinezilor.

O veste excelenta! :)

alexd4u2

Astaldi a inceput lucrarile pe A1 Lot 5, intre Bascov si Merisani:

dargauda

Autostrada A1 Sibiu-Pitești lot1 Sibiu-Boita - viaduct Valea Talmacelului 27.01.2022

adrian sibiu

Bună dimineața!
Ieri am filmat Viaductul Tălmaciu și pasajul peste DJ105G Tălmaciu-Sadu  !
Enjoy !

cri123

Câte pile lipsesc de la viaductul Tălmaciu? Pare ca una lângă cea parțial ridicată și încă două la capăt înspre deal?

Mulțumim pentru filmări!

Vlad94

florin74

Eu cred ca  un rand plus culeea, care va fi sus in deal. Pare ca au inceput sa pregateasca si  platforma pentru culee, in capatul dealului.

adrian sibiu

Cri123 o pereche plus culeea,așa cum a observat si Florin,se fac pregătiri pentru platforma necesară forezei !

RaduG

Viaductul Tălmăcel, 31.01.2022 ora 15:00