Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 18 Guests are viewing this topic.

alecu26

Quote from: Ionut on March 04, 2013, 10:02:28 AM
Este INCREDIBIL ce declaratii face Sova. Uimitor.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, a anunţat că autostrada Nădlac-Sibiu, marea majoritate a coridorului IV Paneuropean, va fi finalizată până cel târziu în anul 2015, în primăvară. Acesta este foarte încrezător în declaraţii şi a anunţat că, dacă totul decurge conform planului, termenul ar putea fi devansat.

Asta e credibila. Muult mai credibila decat povestea cu Comarnic-Bv.

Pana la sfarsit de 2015 mai sunt 30 de luni. Contractele actuale sunt semnate pe 22 de luni...si OK, exista intarzieri, dar pe cateva zone finalizarea e tangibila.

PS: Se pare ca straco scoate scoate incet capul la lumina. Consolidarile pana la mijloc de aprilie sunt gata, asfaltul e cam gata, parapetii la fel. Mai raman doar lucrari de finisaj....marcaje, etc.

Eu cred ca data de 10 mai care se tot vehiculeaza e fezabila. In plus....pana pe 10 mai si nodul Orastie, care tine de Orastie-Sibiu lot 1 poate fi finalizat....deci inca 2 km+ o intrarea-iesire normala de pe autostrada si nu un sens giratoriu.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

rocklee

am si eu niste poze facute in diminiata aceasta in zona turdas si la podul de la simeria veche .... imi pare rau ca nu stiu deocamdata sa le postez  dar incerc sa invat ...si cel tirziu miine le voi urca pr site ....ce e inbucurator e  ca se lucra ..romaneste dar se lucra ...

ciprebbe

E simplu.
Iti faci cont aici: http://imageshack.us/  si le incarci , apoi la fiecare poza ai link pt forum si postezi link-ul aici

Admin edit: foloseste si tutorialul de pe forum. Tu pune-le pe imageshack si apoi pe forum cumva niste linkuri si-ti editez eu postul sa apara. :)
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Pellady

CNADNR, tun de 100 de milioane de euro pe autostrada Lugoj-Deva
http://jurnalul.ro/stiri/observator/cnadnr-tun-de-100-de-milioane-de-euro-638226.html

ciprebbe

E-republik

nenea_hartia

Jeff.Lebowski

Quote from: nenea_hartia on March 04, 2013, 10:42:33 PM
Poze de PeUndeMerg.ro postate pe DIGI24.
Pai daa bineinteles ca ei isi permit...Doar de la ei vine internetul  >:(

Ionut

Mda, foarte urat din partea lor ca nu citeaza sursa. De la ei chiar aveam pretentii. In fine... sunt pozele tale, poate vrei sa le dai un semn.

@radutm: merci de poze/articol, arata bine! :cheers:

ciprebbe

QuotePoze de la Aciliu si Saliste facute duminica. Un localnic mi-a spus ca romulanii au facut raiduri la viaducte , de la aciliu au furat cablurile de la lift si de la saliste au furat 400 de cablu .

Se la cavver citire de pe SSC (multumiri)
E-republik

Pellady

Pe timp de iarnă s-a muncit pe autostrada Nădlac-Arad, dar este greu de crezut că aceasta va fi finalizată la timp.
http://www.aradon.ro/autostrada-iese-din-grafic/1256264

Raducu Popa

....Oricum, şi dacă acest tronson de autostradă va fi finalizat, cel mai probabil că nu se va putea circula pe el deoarece lotul I din autostrada Nădlac-Arad este abandonat......
Cum sa nu se poata? La Pecica nu este nod?

nenea_hartia

Ceva poze de pe Orăștie-Sibiu Lotul 2, Straco:

- în plan îndepărtat, în spatele pasajului, pe partea stângă, se vede balast stabilizat:

- relocări de rețele la Sebeș: