Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 18 Guests are viewing this topic.

TibiV

Tot podul este gresit!

Nu vedeti ca n-au fost in stare sa-l faca drept pe dedesubt? Le-a iesit cu "burta"!...

8)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alecu26

Burta inversa. Si pe deasupra cred ca e curba contra curba oricum.

Apropo de tipul asta de pod: isi mai aminteste cineva cate poduri in solutia asta erau pe lotul PISI5? Are cineva descarcata documentatia de licitatie?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

nenea_hartia

A tot fost criticată soluția de pod aleasă, dar eu mă bucur. E un pod frumos și sper (deși mă îndoiesc foarte tare că se va întâmpla asta) ca CNAIR să înțeleagă că lucrările de artă mari și foarte mari trebuie proiectate și estetic.
Are cineva idee cine e proiectantul? Tot Mayer IL?

voicul

Este misto pana cand o sa traga o bretea de la A13 fix prin fata lui, care o sa ia fata pe toata lungimea. Trebuie selectat "proiecte propuse".

Dupa o sa ramana la fel de frumos, dar va fi o frumusete ascunsa.  :(

Europiu

^ Nu, viaductul în discuție nu e parte din nod, este un deal (debleu) care seoară cele două entități
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

adrian sibiu

Viaductul peste Valea Talmacelului km12, s-a turnat segmentul 10 !
Enjoy !

stangabriel

Pe google Maps apare aglomeratie la Margina, pe sensul de iesire de pe autostrada. Se foloseste corect noua configurare a nodului rutier ?

pasadia

Aglomerația continua și spre Margina, pare a fi ceva in zona trecerii la nivel cu CF. Or fi lucrări acolo sau s-a deteriorat trecerea...

voicul

Eu zic ca:
1. Nu se foloseste de toti noua intrare - probabil mai dureaza vreo 1 luna - 2
2. Cam asa e cand treci de la 2 benzi la 1 - aglomerat.
Sa nu uitam ca nu e din intamplare A pe acolo, ci pentru ca e trafic.
3. Traficul probabil a crescut foarte mult de cand lumea a aflat ca DN68A e bun. Chiar nu mai ai nici un motiv sa o iei pe DN7.
4. Concedii!

Dragos_R

Superba filmarea Adrian  :thumbsup: ! Devine atat de slim structura incat parca simti un plus de strangere de inima .... Una peste alta ce sa mai spunem, (cel putin) in zona asta avem spectacol PORR 100% !
P.S. Pentru momentul cu segmentul 10, si filmarea de nota 10, de la mine, like-ul 4600 !  :)

cristi5

Margina, saptamana asta (30)

http://pum.project-online.se/maps/data/timelapses/videos/margina/2021_30.mp4

Cred ca e important sa ne uitam la dinamica (unde incepe rosul, dupa care se extinde "in spate")

Coloana se termina la CF deci acolo e problema cred eu

gruiarew

Nu a fost nimic până în Margina. Am fost și eu prins în ambuteiaj. Se circula greu fără un motiv anume. S-au mai și luat la ceartă că s-a pus unul cu un SUV câș să nu se mai îndese pe banda de urgență. L-au luat niște dubiști de DB la rost. S-a făcut răzmerița dracului c-au sărit și restul la dubiști.

Eu am făcut o "românească" știind zona de când se construia: ieșit în parcare apoi pe drumul tehnologic și de acolo spre Făget. Până dupa linia de la Margina (m-am băgat apoi pe comunale) nu era absolut nimic, poate mai sus spre Coșava / Coșevița.

Dar ideea e că se îndeasă toți ca idioții pe banda 2, apoi trebuie să schimbe și să nu mai zic de cei ce nu pot sta și depășesc pe banda de urgență. Ăia nu-i lasă, ala forțează și aia e, stăm toți ca proștii.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

voicul

^^^ Raman la concluzia ca de fapt e de la concedii aglomeratia. E aglomerat si in vama Nadlac