Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 38 Guests are viewing this topic.

Dragos_R

Daniel, multumim mult. Nu ai idee cat ma bucur ca ai reusit sa ajungi in Arges. Ca pitestean (nascut), am albit asteptand sa vad ca incepe odata treaba catre munti .... o reala bucurie ca in sfarsit se intampla. Mult spor in continuare, sper sa poti ajunge cat mai des in zona, nu cred ca e cazul sa iti mai spun ca filmarile tare sunt extrem de apreciate de toti cei care frecventam acest forum !  :thumbsup:

Ionut

Hei hei e o premiera cred! Nu imi aduc aminte sa fi vazut o filmare mai lunga de pe PiSi5. Merci! Nu stiam ca o sa ajungi, bravo!

daniel321

Ionut se putea si mai bine si mai lunga sa zicem ca a fost asa de recunoastere a terenului... o mare problrma pe harta gps a dronei nu apare traseul drumului, drumurilor in constructie.

paulmare

daniel multumim - super :)
Nu poti incarca in harta dronei kml-ul de pe harta actualizata de baietii de pe forum ? si sa zbori deasupra dupa cooordonatele alea ? Imi dau seama ca daca s-ar fi putut ai fi facut-o deja, dar ma mir ca nu s-au gandit cei care au facut softwarele dronei la asa ceva

vancouver

Prima parte a lotului Astaldi (cea acoperita de filmare, de la Bascov la urmatorul nod rutier) ar fi foarte foarte utila pentru traficul local. DN7C paralel trece acolo printr-o localitate cvasi-continua, desi cateva zeci de metri dreapta stanga e camp liber. Fiind un segment usor sper sa-l termine cat mai repede si sa ajute la scoaterea traficului de pe actualul DN - unde evident se circula destul de tare, desi e localitate.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

alecu26

Tot nu e Astaldi cum era odata. Sper sa se rezolve cat mai rapid preluarea de catre WE Build.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

adrian sibiu

Salutare tuturor am filmat lotul1 Sibiu Boita complet .
Enjoy !

shogom

Super filmarea!
In sfarsit Porr a turat motoarele.
Speram sa aiba cuplu si constanta de diesel.
Bravo!

mike_us

Suntem aproape de mijlocul lui iunie si încă nu avem AC pe lotul 5 deși se anunțase ca o sa fie gata încă din aprilie. Si nimeni nu iese cu declarații sa explice de ce si care e noul termen. Si asta pe un lot de "prioritate 0". Îmi e teama ca mai irosim un an.

pest1969

Corect. Devine scenariu cu repetitie povestea asta cu saptamana viitoare sau luna viitoare. Si trec si saptamanile, apoi trec si lunile si lucrurile merg cam la fel ca acum un an.
Ceva mai bine decat acum 2 ani dar asteptarile erau altele.
Si am putea intelege si aceste intarzieri daca ar fi insotite de niste explicatii rationale.
Site-ul CNAIR sau al MT arata exact la fel ca acum un an sau chiar 2. Nimic cu adevarat in plus la transparenta.

Feri

QuoteReprezentanţii CNAIR au precizat şi că lucrările la tronsonul 5 al viitoarei Autostrăzi Sibiu-Piteşti vor începe până la finalul lunii iunie: ,,Conform prevederilor contractuale, termenul pentru finalizarea activităţii de proiectare este 22 iunie a.c., urmând ca, după această dată, în urma obţinerii autorizaţiei de construire, antreprenorul să înceapă execuţia lucrărilor"
https://adevarul.ro/locale/pitesti/exclusiv-despagubiri-acorda-statul-pentruexproprierile-tronsoanele-4-5-autostrazii-sibiu-pitesti-1_609bb45f5163ec4271f4a20e/index.html

florin74

Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de CNAIR, ca tardiv formulată. Respinge cererea formulată de petenta China Railway 14TH Bureau CO LTD privind sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în temeiul disp. art. 267 din TFUE. Respinge plângerea formulată de petenta Porr Construct SRL ca nefondată. Admite plângerea formulată de petenta China Railway 14TH Bureau CO LTD. Modifică în parte decizia CNSC. In rejudecarea contestaţiei formulată de China Railway 14TH Bureau CO LTD: Admite în parte contestaţia formulată de China Railway 14TH Bureau CO LTD. Anulează comunicarea rezultatului procedurii nr. 17841/04.03.2021 şi în parte raportul procedurii de atribuire nr.24/2928/04.03.2021 în partea referitoare la respingerea ca inacceptabilă a ofertei depuse de China Railway 14TH Bureau CO LTD. Obligă autoritatea contractantă să reevalueze oferta depusă de China Railway 14TH Bureau CO LTD din perspectiva verificării incidenţei motivelor de excludere prevăzute de disp. art. 167 alin. 1 lit. c) şi lit. h) din Legea nr. 98/2016 conform considerentelor prezentei decizii. Menţine în rest decizia CNSC. Definitivă. Pronunţată azi 08.06.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre    08.06.2021

Vesti proaste PiSi4.

ciprebbe

Multumim @adrian sibiu
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

hvm

Adica, in traducere libera, Companiile chineze nu pot fi excluse de la licitatii in desfasurare?
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

pest1969

S-a dat si motivarea sau mai stam 3-4 luni si dupa ea?