Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 48 Guests are viewing this topic.

alecu26

nu cred ca ai unde sa inghesui 30 de oameni deodata pe acele console. spatiile de lucru par mici.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

TibiV

Radu Ignat
Stadiu lucrari viaduct Valea Talmacelului - Autostrada A1 Sibiu-Pitești lot1 Sibiu-Boita 26.05.2021.

Super filmare!
Pacat ca de astazi ploua rau...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

voicul

Ce atata graba, nu vezi ca e pe jumatate gata?!  :lol:
Si la deschiere PISI1 nici nu mai asteptam sa apara pe harta.   8)

Powered by API/PUM imgur uploader

raulbogdan23

Quote from: TibiV on May 16, 2021, 10:13:03 AM
Autostrada A1, lot 1 Sibiu-Boița | Turnare beton la viaductul peste Valea Tălmacelului ​- Adisan.

Primul segment turnat in 14.05.2021
Al doilea segment turnat in 26.05.2021

Sa zicem 12 zile intre cele 2 segmente.

Si la pilonii de la podul peste Dunare la Braila au avut nevoie de cateva saptamani pana au ajuns la 2m/zi

florin74

Au avut 2 zile cu vant puternic... Asta i-a intarziat. Sper ca de la tactul 3 sau 4 sa se duca la saptamana... Curba de invatare e rapida.

vancouver

Frumos. Bravo. E binisor. Pe pod am numarat 20 de oameni, din care vreo 5-6 sefi (casca alba) si unul este pompagiul (soferul de pe pompa, care dirijeaza si bratul pompei cu o telecomanda). Deci 13-14 muncitori. Ca sa toarne efectiv betonul trebuie cam 7-8, restul sunt in plus pe durata turnarii - cu exceptia cazului ca mai au ceva de facut la cofraj sau la armatura pe ultima suta.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

alecu26

Te referi la filmarea din 14 sau din 26? Eu nu vad 13..14 de oameni la cea din 26. Posibil la prima sa fi fost mai multi fiind prima...
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

TibiV

Tot de la Radu Ignat - filmare completa PiSi1 de ieri:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Cuneo

S-a trecut la marcaje. Primul santier de pe Margina – Holdea e gata, utilajele se muta mai departe. Foto

TIMISOARA. Sunt in toi lucrarile de reparatii care se fac pret de doua luni pe DN68A, cea mai distrusa sosea din Timis.
Se lucreaza pe suprafete intinse la refacerea structurii rutiere in zona Cosava de catre echipele de muncitori angajate de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.
De altfel, au fost impuse restrictii de circulatie intre Margina si Holdea pana in 10 iulie, masinile mai grele de 7,5 tone fiind interzise, cu exceptia transporturilor de persoane si animale vii.
Reparatiile s-au incheiat pe primii 4 kilometri, iar muncitorii au trecut la trasarea marcajelor rutiere.
Drumarii se vor muta in comuna Margina pentru a turna asfalt in zona trecerii la nivel cu calea ferata.
,,Lucrarile de reparatii pe suprafete intinse cu mixtura asfaltica executate de Sectia Productie a DRDP Timisoara intre Holdea si Cosevita, pe DN 68A, au fost realizate pe circa 4 km si a inceput executarea marcajelor rutiere. Utilajele SPLD se vor muta astazi, miercuri, in comuna Margina, pentru a executa lucrari cu mixtura asfaltica in zona trecerii la nivel cu calea ferata.
Intre Cosava si Cosevita, antreprenorul Axela Constructii lucreaza la refacerea structurii rutiere si a inceput asternerea de anrobat bituminos, primul strat de asfalt, peste zonele cu piatra sparta,,, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.
Reprezentantii DRDP Timisoara le reamintesc soferilor rutele ocolitoare, intrucat valorile de trafic sunt destul de mari si se circula cu restrictii

– A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria
sau
– A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia.
– A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.

https://www.opiniatimisoarei.ro/s-a-trecut-la-marcaje-primul-santier

hvm

^
Imi scapa mie ceva? Are doar 3.25m latime o banda? La prima vedere compactorul ala mi se pare ca e din ala de 1.5 metri latime, si banda pare sa fie dubla sau o idee mai lata, dar nu imi pare sa fie de 3,75 (ca dupa ce se traseaza marcajul pe margine sa ramana de 3.5)...

E doar o iluzie optica? Ca mi se pare ca aveau spatiu sa se intinda inca 50 de cm pe fiecare parte  :o
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

JohannDB

Nu ți se pare..... Și eu am întrebat: "dacă TOT SE SAPĂ", se mai ia din acostament pentru LĂRGIRE ?? Am găsit un răspuns "evaziv", cum că se respectă cotele (și astea menționate de un coleg de forum, dintr-o sursă găsită de el).... ERA O OCAZIE UNICĂ, (coroborată întregului deranj) de-a face un "lucru bine făcut" pentru a mai da un câștig de 10-15 cm la lățime și a aduce drumul la standard de "DN "pe bune" (probabil n-are rost, pentru că, nu-i așa, în următorii 10 ani, va fi gata A1 pe cei 9200/300m lungime, lipsă (șiii cuu tunele) și logic, n-are sens lățirea....lățimii..............

alecu26

Tine și de birocrația românească. Ce poți face și ce nu poți face fără proiect și fără autorizații de construire.

adiarc

^ lucreaza destul de haotic aceasta firma...am trecut si eu duminica..pe langa aglomerație erau zone intregi de copaci grosi de pe margine rupti cu utilajele dar in picioare, asteptand probabil sa vina un vant mai puternic
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

gruiarew

De ar trage dungă și pe margini...
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis