Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 18 Guests are viewing this topic.

iuli

Multumiri de info!

Teoretic au tot timpul sa faca proiectele si solutiile pentru acele traversari ale Muresului pana isi organizeaza santierele si mai refac unele portiuni fata de proiectul initial. Practic insa va fi o intarziere pentru ca ar fi trebuit sa inceapa cu lucrarile grele si sa lase pe final partile usoare.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Quote from: TRANSBALKAN461 on February 18, 2013, 08:00:23 PM
http://i45.tinypic.com/1zbx5lc.jpg

Da, s-a impanzit orasul cu indicatoare, in special pe drumurile de intrare in oras si rutele TIR-urilor. Cel mai interesant e la intersectie la Modern unde indicatorul nu arata spre Lipovei ci spre Lugojului, spre centura sau Remetea, practic incearca sa mute traficul greu cat mai in afara posibil!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

udar

cateva poze cu indicatoare catre A1 din Timisoara

:cheers:

Ionut

Cred ca nici n-ar trebui sa pun asta pentru ca am impresia ca prefectul ala abereaza... totusi pun poate-mi scapa mie ceva. :o

Probleme tehnice pe tronsonul de autostradă Dobra-Şoimuş

Ce probleme tehnice tata daca nici macar nu s-au anuntat castigatorii?!

Tavi

Cica s-ar cam sti. Pe surse (demne de neincredere de prin curtea altora): Lugoj - Deva lot 2 ar fi la T.Scavi, 3 la UMB (sau invers 2 la UMB si 3 la macaronari) si 4 la Strabag. Ma rog, nu mai conteaza ordinea dar astia ar cam fi Tirrena, UMB si Strabag.
Sa asteptam CNADNR-ul cu "oficiala" ...

anacronox

mi se pare mie sau intre unele poze de la Cunta apar arcele unui pod si un lansator de grinzi. ma refer la niste structure metalice albastre din poze

Sargon1806

Din nou... Pe POSDRU faci 0 km de autostrada. Pe POST faci km de autostrada, dar fondurile POST sunt inca blocate. In cel mai fericit caz putem spera ca, daca ne-au deblocat banii pe POSDRU,ar putea face la fel si cu banii pe POST. Chiar si cu corectia temporara de 25%.

isotech_ro

Tavi

Quote from: alin_simeriaveche on February 20, 2013, 02:29:26 AM
Vin banii
http://www.mediafax.ro/politic/comisia-europeana-a-virat-marti-romaniei-141-5-milioane-euro-pe-posdru-10574267
Sa zicem ca este un semn bun, indepartat (chiar foarte) dar bun ... nu prea vad cum ajuta asta cu resursele umane la autostrazi dar .... speranta moare dar nu se preda  :D

isotech_ro

Eu vă spun că nu este nici un mesaj îmbucurător în ştirea respectivă. S-au deblocat o serie de decontari eligibile pentru proiectele deja efectuate şi plătite de guvern prin mecanismul financiar stabilit cu UE.  Probabil aşa se vă intimpla şi pentru POS-T cu o serie de lucrări eligibile şi derulate în mod corect şi transparent (ex A2, A1 tronsoanele Sibiu Orăştie la finalizare ) ... Cu siguranţă vor fi probleme mari şi în mod aproape sigur NU vă fi decontata A1 Pecica Nădlac
LE sursele din CNADNR spun că şansele de finanţare sunt extrem de mici pentru următoarele 2_3 exerciţii bugetare ... Iar poveştile PPP sunt la fel de eligibile că poveştile lui Ispirescu

Tavi

Ionut

Quote from: isotech_ro on February 20, 2013, 10:44:33 AM
LE sursele din CNADNR spun că şansele de finanţare sunt extrem de mici pentru următoarele 2_3 exerciţii bugetare ... Iar poveştile PPP sunt la fel de eligibile că poveştile lui Ispirescu

Sansele de finantare pe fonduri structurale pentru ce proiect?

isotech_ro

Quote from: Ionut on February 20, 2013, 09:21:25 PM
Quote from: isotech_ro on February 20, 2013, 10:44:33 AM

Sansele de finantare pe fonduri structurale pentru ce proiect?

Pentru toate proiectele ... Este vorba atît de finanţare cît şi de cofinantare, că să nu vorbim de modificările legislative legete de procedurile de achiziţii publice pe care UE le solicită de atîta timp (uitaţi-vă ce se întîmplă pe A1 cu participanţi neeligibili care contestă şi paracontesta) ... Însă principală problema în momentul de faţă este lipsa finanţării interne (bugetul de stat), întrucât banii de investitii s-au evaporat către nemunca
LE arătaţi-mi şi mie defalcarea bugetară în cifre şi capitole bugetare, pentru că d-l xerox nu o prezintă decît pe cea care o înţelege el ... Este vorba de cea cu PATRATELE