Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 53 Guests are viewing this topic.

pelan87

Am gasit pe Youtube o filmare recenta cu nodul Soimus si faimosul "deal al liliecilor":

elphax

prima parte a filmuletului arata cat de prost ( sau deloc) a fost finalizata zona giratoriului de la nod. arata ca si dupa un bombardament - nu puteau sa niveleze si sa arunce cativa saci de seminte de gazon ? nu cer gard viu si copacei, dar macar sa indrepte si sa puna pamant pe care sa creasca ceva ...

vladioan_bv

^ dealu' sa reziste... zona aia se poate face destul de usor

dorum

maine vine un camion UMB cu iarba :)

Goldmund

In sfarsit putem sa ne uitam la filmarea de mai sus si sa spunem ca acel ciot de autostrada a fost asteptat ani de zile, ca ne-am uitat periodic la stadiul lucrarilor, iar acum s-ar crede ca e de f. mult timp realizat. Urmatorul ciot va fi cel intre Marginea si Holdea, mult asteptat, dorit de cei ce frecventeaza A1. Si un mersi pentru toate filmarile care ne-au tinut la curent cu fostul santier de aici.

germanul2012

Am găsit pe YouTube un clip video cu ciotul din A1 de la vest de Margina, care așteaptă ,,marea străpungere" spre Holdea pentru întregirea autostrăzii. Oare când va fi (dacă va fi)?  :-[

P.S. Sper că e voie să pun link-ul unui video liber de pe YouTube ?!?!  :(

dargauda

Astaldi pregătește șantierul de la Merișani pentru construcția autostrăzii Pitești-Sibiu

,,Aranjează drumurile tehnologice și tot ce le trebuie, pentru că se preconizează ca în august să înceapă lucrările. E bine că au început și se mișcă lucrurile. Ei doresc să avanseze cât mai mult atâta timp cât vremea este favorabilă."

https://sursata.ro/astaldi-pregatete-antierul-de-la-meriani-pentru-construcia-autostrazii-piteti-sibiu?fbclid=IwAR3rgUYmOr8ywme6u4LbhQewdeTzHnDpKHgeAnzKQO78u4QS4YOfMWlMRBw

pasadia

"În august"???? Sper că e o greșeală și că era vorba de aprilie.

punktnet

Pana primesc ordin de incepere, pana fac organizarea de santier...pare fezabil august
Just kidding.

razvan96

Organizarea de santier o fac luna asta. Iar ordinul de începere ar fi stupid sa fie intarziat dupa aprilie. Deci da, cred ca la aprilie se referea.

MAP

Dintr-o discutie cu cineva din Astaldi, am inteles ca lucrarile serioase vor incepe in luna mai

rocklee

de lotul 6 ... drum nou si modernizare DN 73...intre Tigveni -Ramnicu Valce ... ce se mai aude ..... :o ???

adrian sibiu

Pasarelele au ciripit că în maximum două săptămâni se va emite Ac-ul,deci mai fezabil e aprilie.

adrian sibiu

Salutare tuturor,azi am avut o fereastră meteo deschisă și un pic de timp liber ceea ce m-a îndemnat să dau o fuga pe șantier,am filmat de la intersecția cu Dj 105G Talmaciu Sadu si până la viaductul de la Valea Talmacelului.Vizionare plăcută.

dargauda

Echipa de armare și cofrare din Hargita la Talmaciu nu prea are randament(spor),de o luna aproape(3 saptamini +/-)lucreaza si nu se vede  rezultatul mai nimic >:(
mersi de filmare ,sanatate :)