Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 26 Guests are viewing this topic.

bitalb

Quote from: sebba on February 14, 2013, 07:25:25 AM
Nu ziceam de cum intri/iesi de pe A1 ci de sinusoida pe care o ai de traversat in dreptul nodului, sensul Timisoara-Nadlac

Acest nod va fi similar cu M5 / M43 din apropiere de Szeged, cine a trecut pe acolo cred ca stie cum e. Cred ca e ok.

http://maps.google.com/maps?q=46.305824,20.041655&num=1&t=h&z=16

adsailton92

...si un filmulet de pe viitoarea A1, langa Sibiu, realizat de mine.
http://www.youtube.com/v/xvC1lU4ZRcA

ciprebbe

Da ai "intrat" bine de tot pe A1. Felicitari. Esti primul pe anul asta :D
Liniste totala pe tot segmentul filmat, nodul dinspre Sibiu se lasa asteptat, vremea din ce se vede nu prea lasa sa lucrezi la terasamente asa ca poate prin martie mai multa activitate si mai putine noroaie. 
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Exceptional, multumim de poze si filmulet! Efortul tau este fff apreciat! :cheers:

Ionut

"Peticul" de autostradă este din ce în ce mai folosit

Dacă la începutul anului prea puţini şoferi care tranzitau zona Simeria – Deva foloseau cei 15 kilometri de autostradă daţi în folosinţă la finele lui 2012, în ultimele săptămâni situaţia a început să se schimbe. autostradaSunt din ce în ce mai puţine camioane pe centura Devei, de exemplu, însă problemele de trafic nu dispar: ieşirea de pe podul de la Şoimuş spre Mintia provoacă blocaje în trafic.

Conform reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara, Compania de Drumuri are finalizat un proiect pentru realizarea unui giratoriu definitiv în zona podului peste Mureş de la Şoimuş, care ar rezolva problema descărcării de trafic de pe autostradă.

sursa: Replica HD

Cozak

Mda....
Desemnarea ofertei castigatoare pentru autostrada Lugoj-Deva, asteptata in cateva saptamani.
Sova:
"Pe coridorul 4 stăm relativ bine, avem patru tronsoane în execuţie care se vor termina. Sunt cele patru tronsoane în construcţie între Nădlac şi Sibiu care se vor termina anul acesta şi mai sunt încă patru tronsoane în licitaţie. Din păcate e pe tronsonul 1 Nădlac Arad un contract care a fost reziliat cu Romstrade în urma acelui scandal pe care îl cunoaştem cu toţii şi încă trei tronsoane pe Deva – Lugoj care sunt licitaţii începute de domnul Nazare încheiate în luna august anul trecut. Sper ca în săptămânile viitoare, nu ştiu exact, nu am acces la actele comisiei, aceste licitaţii vor trebui să stabilească un câştigător. După care vom trece, probabil, prin faza contestaţiilor, a rezolvării acestora de către Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor şi finalmente semnarea contractelor."

http://www.tion.ro/desemnarea-ofertei-castigatoare-pentru-autostrada-lugoj-deva-asteptata-in-cateva-saptamani/1247993

hentz

Arad-Pecica

Uploaded with ImageShack.us
www.digitalglobe.com

alin_simeriaveche

Claudiu_ne2000 de pe celalant forum scrie
Astazi am fost pana la Timisoara...si 2 lucruri bune am vazut:

1) Pe tronsonul 4 din Lugoj-Deva, adica prin zona Ilia...echipe de muncitori delimitau cu tarusi locul unde se vor incepe decopertarile...asa cred...

2) Pe tronsonul 1 din Deva-Lugoj, si la Dumbravita si la Lugoj...se lucra in draci...si dimineata si acum seara cand m-am intors la lumina farurilor...se vede ca vine primavara

Apoi mai tarziu dupa ce unii sau indoit de ce a scris la punctul 1 a spus:
Referitor la tronsonul 4...il cunosc foarte bine...

Saptamana trecuta la o comuna, pe langa care trece autostrada, s-au transmis notificarile privind expropierile de terenuri, s-au intocmit tabele cu persoanele care urmeaza sa fie despagubite.

Acum nu stiu daca cei care marcau Vineri traseul autostrazii sunt de la viitorul constructor ...dar pana acum nu am vazut sa faca acele delimitari si din experienta anteriara, in cateva saptamani dupa ce s-au facut acele delimitari au urmat si decoperarile.

Oricum o sa va tin la curent numai vremea sa permita si voi face o mica excursie pe tronsonul 4.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Mai baieti, exceptionale vesti. Eu doar vreau sa va intreb ceva: CINE A CASTIGAT loturile 2-4 Dumbrava-Deva? Mi-au scapat mie castigatorii? Ca UMB daduse niste preturi... :D

alin_simeriaveche

Am mai afisat poza. Inca nu sau comunicat castigatorii.Dupa cum spunea Sova, ministrul marilor rahaturi...ooo scuzati marilor proiecte, peste o saptamana doua se  vor afla castigatorii

alin_simeriaveche

O stire postata si pe Construim Romania care contine 2 video-uri. Unul scurt si unul de 30 de min....un interviu cu Sova ce vb de proiectele de infastructura rutiera. Ce e trist ca nici anul acesta Sibiu-Pitesti nu se face nimic
http://www.tvrnews.ro/ministrul-dan-sova-am-trimis-o-scrisoare-companiei-bechtel-de-reziliere-a-contractului_27145_video.html#view

user201

@Alin
Mersi de informații. Nu fii și tu așa exigent cu ministerul acela, e vorba despre marile proiecte nu marile realizări. Sincer dacă te uiți la discuțiile pe care le avem pe aici și pe SCC, cred că tot ce trebuie să faci la acel minister este să reformulezi frumos ce găsești pe topicuri și gata.

E bine că se lucrează pe Dumbrava-Lugoj, dar era foarte bine dacă și filmul lui adsailton92 ar fi arătat același lucru lângă Sibiu. să fim totuși optimiști și să dăm vina pe iarnă, cu speranța că peste câteva săptămâni sau o lună vine și vremea bună și continuă lucrările la ritmul din vara trecută.

lautaxi

Am facut azi niste poze la Turdas ( zona cu prob.) eu nu vad ca s-ar fi avansat dar era plin de utilaje....oprite poate pt ca era duminica.

lautaxi