Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

11 Members and 25 Guests are viewing this topic.

adrian sibiu

Am corectat TibiV, scuze pentru eroare, azi sunt cu capul in nori ,e sambata si sunt liber.

adrian sibiu

Vedere a viaductului peste Valea Talmacelului inspre Talmaciu. (GPS)

Panorama a Munților Făgăraș. (GPS)

O altă panoramă a Munților Făgăraș (GPS)

Iar aici una de mai aproape. (GPS)

Pile vazute de sus . (GPS) Powered by API/PUM imgur uploader

alecu26

Se pare ca un set de pile e la cota finala.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

dorum

sper sa vedem si miscare pe orizontala... pe verticala am tot vazut :)

panzer

Multumim mult Adrian. +1

O mica rugaminte: poti sa dai un enter in plus dupa explicatii, inainte de tag-ul [img]? La mine arata de parca pozele ar fi bete. Una aliniata la stanga, alta la dreapta... altele in centru!  ;)

adrian sibiu

Dorum părerea mea e că pe orizontală lucrurile stau destul de bine,dar la cele verticale trebuie amplificate lucrările și Porr-ul exact asta face.

adiarc

in aceasta perioada nu poti lucra pe orizontala....dar pe verticala poate....nici acolo....nu baga nimeni aditivi sa toarne beton sub zero grade ( sunt cu minus si ziua si noaptea )
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ovicor

Frumos ar fi sa vedem cat de curand lucrandu-se pe orizontala acolo unde acum se lucreaza pe verticala! Adica grinzi si celelalte!

gruiarew

Totuși îs 10 grade cu minus. E destul de aiurea să stai afară cu mâinile pe betoane și fiare la temperaturile astea. Atâta timp cât sunt în grafic, eu aș zice să avem puțină răbdare până se mai înmoaie vremea.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

hvm

^
Eu as spune ca si daca sunt putin in urma ar fi bine sa stea acasa ca sa nu avem probleme mai tarziu. Oricum in cazul acela tot in grafic o sa ramana fiindca se poate cere derogare pe motiv de conditii meteo potrivnice (Bineinteles daca se depasest enumarul de zile agreate deja cu CNAIR din start pentru astfel de conditii).
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

adrian sibiu

La structuri s-a lucrat toata săptămâna, însă ce mă bucură cel mai tare e faptul ca s-au reluat lucrarile de la podul peste Valea Tocilelor km 3+254, acolo unde Porr-ul nefiind mulțumit de activitatea subcontractorului l-a pus pe liber,am văzut acțiune acolo inca dinainte de vacanță,dar nu am avut timp să ajung pe acolo,de asemenea si la podul peste Valea Saratii km6+144 se lucrează la armătura predalelelor. Acum cu siguranță până nu vor trece aceste zile geroase nu va mai lucra nimeni,din prognoza se pare ca de miercuri vremea se va încălzi simțitor alfel încât la sfârșitul săptămânii sa ajunga la 8-9 grade .

RaduG

Autostrada A1 Sibiu - Pitești, lot1 Sibiu - Boita 17.01.2021

dorum

Cristian 74

@RaduG: Sir, this is art! Mulțumim, foarte frumoase cadre!

csebi24

offtopic: incredibil cat de frumos arata primele cadre toate casele cu acoperis alb. Superb.

Legat de autostrada, e normal sa fie, cred ca asa arata si Aktor pe ST2 probabil si pe DX Craiova-Pitesti. A nins mult in tara in ultima perioada, binemeritata pauza pentru multi muncitori. Sa speram ca revin in forta cand vremea le va permite.