Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 72 Guests are viewing this topic.

Cetatean

Pozele de care am vb, le-am primit de la un prieten ce mergea spre Tm. Am urlat pe el sa faca 2-3 poze :)
Scuzati calitatea slaba. Para ca se frezeaza ceva si se fac plombari. Din ce imi dau seama au curatat si acostamentul si chiar au taiat din balarii.

Powered by API/PUM imgur uploader

pasadia

gruiarew

Da, l-au mai plombat, confirm. Dar tot dai din cap ca apucat. Și dacă e noapte și pe ploaie (sau zăpadă) să fie ud pe jos nu se vede nimic. Tot o mizerie de drum rămâne.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

danutzu_1069

Acum ar fi un moment prielnic pentru ceva lucrari la carosabil, ceva mai de amploare.... Stiu pare timpita ideea, dar o tara nu o poti "opri" de tot. Ceva trebuie sa "mearga".
Scuza cu carantina nu tine.... se poate lucra exclusiv cu utilaje si cu 2 - 3 oameni...
Freza arunca direct in basculanta. Masina de maturat isi face treaba singura. Aia de intins emulsia, are dispenserpe toata latimea.... Finisorul de asfalt, si asta functioneaza cu un om si 2 -3 ajutoare...

gruiarew

Nu știu cum să scot link de pe facebook așa că pun aici doar asta:

https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=2cd8851109eb443ab4c09cb0ec96b054&fbclid=IwAR0tN-WcX9FxKJk_fX4qWG9LY_EY77ywj4q3bQjxxnRPEz5bay1_i2PfPJ8

E harta interactivă cu transportul de transit. Pare că s-a deschis LD3 pentru traficul greu. Sau au uitat de restricție? Acum ține podul peste Mureș?
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

JohannDB

((( Pare că s-a deschis LD3 pentru traficul greu. Sau au uitat de restricție?.... ))) Nu s-a deschis NIMIC... Am trecut eu, aseară (aprox. ora 20:00) pe acolo și la girația de la Holdea, la breteaua de intrare spre A1, "tronează" și acum semnul de 7,5 tone masă maximă !!  Nu am avut tupeu să mă bag pe 7,5 tone, dar deja este jenant...... Și întreb din nou: nu ține deloc podul peste Mureș (ce tot fac cu expertiza aia ??) ca să se deschidă, măcar de la Ilia la Grind , cu toate că e ilogic (până la urmă) să nu dai liber pe toată secțiunea , deoarece de la Grind la Holdea nu mai ai nimic , ca pod "sensibil"....??

rocklee

Păi nu-i lasă coronavirus sa iasa din birou  :D
Asa ca i-au prelungit...perioada de monitorizare... :D

Dragosdimitrescu

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat miercuri, 25 martie, o licitație privind drumul care va conecta Autostrada Sibiu - Pitești de orașul Râmnicu - Vâlcea, cunoscut și ca secțiunea 6 a proiectului.

https://www.economica.net/autostrada-sibiu-pitesti-sectiunea-6-valcea_181734.html

pentium10

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Ionut

E lotul 1, nu 5. Si nu merge clipul. Sau doar mie nu imi merge?

marinul

Nici mie, poate l-au sters ca am intrat pe pagina lor de fb si nu apare clipul acolo

Europiu

Content isn't available at the moment. Cred ca e doar pentru insideri.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

pentium10

In video se vorbea destul de mult, si se zicea ceva detalii, poate era continut care nu este inca publica, si a fost scos videoul.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Ionut

Probabil vor sa se laude cu începutul lucrărilor.
Lucrările propriu-zise, nu organizare sau drumuri acces.

ladposta

Am avut 'norocul' sa-l vad. Mentionau ca de astazi au inceput efectiv lucrul si ca au (ceva in jur de) 45 de zile sa termine organizarea de santier. Mai mentionau ca au inceput efectiv lucrul la niste podete in forma de T sau asa ceva. Cel de la PORR a mentionat ca s-a inceput lucrul la o platforma si mai sunt si alte platforme pentru podete deja prezente. A mai mentionat ca vor fi in jur de 21 de podete.

La sfarsit a intrat si politicul, cu, dupa parerea mea, mesaje siropoase. :-(

Eu sper sa aiba spor la treaba.