Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 74 Guests are viewing this topic.

Io

Mark my words: daca tunelurile alea vor costa o suma cu 9 cifre in dolari eu ii dau in judecata si mor cu ei de git si sa stiu ca e ultimul lucru pe care-l voi face in viata asta! Ce mama dracului, mai! :gaah:
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

dorum

La 200 milE ma astept sa lucreze cum am zis 2 pagini mai devreme. Ambele fire, ambele tuneluri deodata si incepute fiecare din ambele parti!!!

adiarc

cum poti fii convingator la orice negocieri sau cum poti convinge pe cineva sa-ti aloce aceleasi sume pe un exercitiu financiar viitor ( daramite mai mari ), cand tu ai pierdut bani multi pe ambele exercitii financiare ( 2007-2013( 2015
) 2014-2021(2023) si in acelasi timp si contextul extern este nefavorabil ?( UE pierde 15% din PIB si un contributor net prin iesirea GB)
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

voicul

Sa gasim un motiv: mai bine fraier si sarac la mine in ograda, decat agresiv si violent la concurenta.

Si desi nu se potriveste neaparat, ideea generala ramane.

adrian sibiu

Adiarc asa este la ce dracu sa ceri bani mai multi pentru exercițiul financiar urmator cand la cele precedente nu ai fost in stare sa atragi nici  macar 50%din ce ti sa oferit.Rusine sa le fie.

alecu26

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

GDPR

Greu de crezut ca vor raspunde intr-o luna si raspunsul va fi complet si la obiect. Subiectul e foarte greu.

alecu26

Un prim pas e recunoasterea problemelor.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Stefan01

@ AlinC
1. Poti sa dai o fuga sa filmezi viitoarele spatii de servicii, in apropiere de Miercurea Sibiului ?
2. Ar fi interesant de vazut si zona Aciliu.

Teo

Saptamana trecuta, vineri, spatiile de servicii pareau aproape finalizate, dar nu se prea lucra la ele. Doar un excavator era prezent, pe partea dreapta, pe sensul catre Sebes-Sibiu.

gruiarew

Alea's așa de astă toamnă. Ziceam într-un post cu câteva zeci de pagini în urmă că se vede ceva negru pe jos dar nu-mi dădeam seama dacă e asfalt sau nu...

Era un compactor acolo ce a stat toată iarna. Văd că a dispărut.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

horatiu.cosma

NGC

Poate va concentrati putin cu niste poze si pe culeea dinspre Sibiu a viaductului Aciliu. ;)

alecu26

Eu stiam de culeea Sebes. Mai exista acel contract de monitorizare?