Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 76 Guests are viewing this topic.

adrian sibiu

Am incercat sa trec pe lângă utilaje și să urc pe drum spre Mănăstirea Vestem unde am impresia ca sa decopertat chiar pe aliniamentul autostrăzii dar nu am putut trece pt ca nu era terminat drumul in zona pârâului Sărata. O sa incerc in zilele urmatoare sa intru de la Vestem pe drumul tehnologic.

adrian sibiu

Si mai am o mare nedumerire cei care au stabilit traseul acestui lot au fost in teren sau acest lucru sa facut din birou .Cum mama masii sa mergi cu traseul autostrăzi pe sub linii de înaltă si medie tensiune,linii pe care ulterior tu companie de rahat te vei chinuii sa le muți cu niste costuri însemnate .

rocklee

adrian sibiu ....usor usor  :D :D ...ai sa descoperi frumoasul si uratul ....sntierelor patriei noastre ...incet incet ai sa vezi noi descoperiri ...care te vor bucura si te vor intrista ......dar nu descuraja ...mergi inainte...dominat de microbul pasiuni pentru infrastructura ...si la safrsit vei avea numai satisfacti si bucuriii....cand poti refuleaza ...cand poti lauda si incurajeaza ...si noua adune vesti si poze ...iti doresc ....MULT SUCCES..... :D :D

adrian sibiu

Rocklee iti multumesc pentru încurajari stiu ca asta e doar inceputul acestui șantier sper sa pot sa va aduc cat mai multe informații dar mai ales poze din șantier.😉😉😉😉😉😉😉

JohannDB

... cei care au stabilit traseul acestui lot au fost in teren sau acest lucru sa facut din birou
   Sincer, și eu mi-am pus întrebarea asta de "n"-șpe ori, privind la modul la care au intrat prin localități, ferme, alte obiective, plus rețele "strategice", când nu prea departe de traseul bătut în cuie, găsești teren liber "la greu"... Și atunci te întrebi: oare au făcut proiectul "cu răutate", numai așa de-a demola și distruge o muncă de o viață a unor oameni ?? Aici mai concurează și batjocura cu prețul despăgubirii, și ceea ce nu se spune, acea "rezervare de teren" a autorității, prin care se calcă caracterul proprietății, acela de dispoziție asupra proprietății, prin trasarea unui PUG/PUZ pentru ceva de perspectivă (care în "n" cazuri nu se face niciodată, dar omul/proprietarul are interdicții asupra terenului cuprins în visul umed al autorității, de care nu află la momentul inițial ci numai târziu de tot)..................

dr4qul4

eu i-as obliga pe cei care fac SF-ul sa filmeze cu drona traseul ales. Dar nu cu drona de amatori si cu una care sa inregistreze cat mai exact si coordonatele GPS (sau alte coordonate folositoare). In felul acesta se pot evita multe neplaceri.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

tonică

via Sentinel-Hub, cu ceva ajustari de contrast, datat 22 octombrie: