Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 27 Guests are viewing this topic.

mariansb

da,e deschisa.sunt  pe ea fac poze
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

cu tot cu facut poze am parcurs o in 12 minute.excelent!parca se simt totusi usoare denivelari in cateva puncte.pozele pe seara sper.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

madad

Multumim de informatii mariansb. Asteptam cu interes pozele  8)

codian9

Salutare tuturor!
Din p.d.v. al pietonului din Deva, am urmarit traficul pret de 5 minute din intersectia de la  Gara,
pe sensul de mers Sibiu  -> Arad parca se observa ca a scazut traficul, in special la tiruri,
dar pe ruta Arad -> Sibiu am avut impresia ca toate tirurile intra prin oras, ori nu au cunostinta,
ori nu le vine sa se intoarca la giratorii. (personal inca nu am vazut sensurile giratorii).
Sper sa devina cunoscuta cat mai repede ruta si sa scada traficul din oras !

iuli

WOW, super vesti!
Abia astept sa trag si eu o tura pe tronsonul asta... cand voi avea traseu.

Mi se pare mie sau am scapat de inaugurari cu nspe mii de oficiali sau de asteptat dupa ei sau pus presiune doar de dragul prezentei lor?
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

sebba

@codian, cred ca se intampla asta ptr ca cei ce vin dinspre Arad trebuie sa faca stanga. Probabil evita sa faca asta din cauza traficului de iesire din Deva spre Arad, trafic pe 2 benzi.
In opinia mea e cam aiurea sa faci stanga acolo mai ales daca ai tot traficul dinspre Arad in spate si mai trebuie sa dai si prioritate celor ce vin pe cele doua benzi, dinspre Deva.
Cred ca o solutie temporara ar fi sa schimbe prioritatea, astfel incat sa se faca lejer stanga, spre A1
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

La zi:

In exploatare (km reali, nu km de numerotare) la 21.12.2012:
A1: Bucuresti-Pitesti 109,66 km (include Pitesti bypass)
A1: Sibiu bypass 17,56 km
A1: Simeria-Deva 14,8 km
A1: Lugoj-Timisoara lot 1 (Izvin-Giarmata, Timisoara bypass) 9,5 km
A1: Timisoara-Arad 44,50 km (include Arad bypass)
A2: Bucuresti-Cernavoda 150,40 km
A2: Cernavoda-Constanta (A4) 52,60 km
A3: Bucuresti-Ploiesti 56,29 km (sectiunea de 6 km intre CB si zona Pipera/Tunari va fi gata in octombrie 2012)
A3: Campia Turzii-Gilau (Cluj vest) 52 km
A4: Constanta bypass, sectiunea Ovidiu-Agigea 20,20 km (Agigea-Poarta 9 Port Constanta, 2 km, nu este terminata)
---------------------------------------------------------------------
TOTAL KM REALI IN EXPLOATARE: 527,51 km
---------------------------------------------------------------------

Anonymity

Quote from: sebba on December 21, 2012, 04:32:15 PM
@codian, cred ca se intampla asta ptr ca cei ce vin dinspre Arad trebuie sa faca stanga. Probabil evita sa faca asta din cauza traficului de iesire din Deva spre Arad, trafic pe 2 benzi.
In opinia mea e cam aiurea sa faci stanga acolo mai ales daca ai tot traficul dinspre Arad in spate si mai trebuie sa dai si prioritate celor ce vin pe cele doua benzi, dinspre Deva.
Cred ca o solutie temporara ar fi sa schimbe prioritatea, astfel incat sa se faca lejer stanga, spre A1

Am observat azi la iesirea din Deva spre Arad ca a "rasarit" un sens giratoriu cu mult inainte de zona problema. Probabil va fi folosit de cei care vin dinspre Arad si vor sa se intoarca ca sa mearga pe autostrada.

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

sebba

^^
noi suntem fileul... si incasam! :/

@Anonimity, unde e giro?
Sailing away! S/Y Haimana

ciprebbe

A aparut un filmulet cu DEVA- SIMERIA de azi

http://www.youtube.com/v/5Fr6e_yCqY8
multumiri Claudiu
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Anonymity

Quote from: sebba on December 21, 2012, 05:23:44 PM
^^
noi suntem fileul... si incasam! :/

@Anonimity, unde e giro?

cam la 300 m de intersectia cu podul peste Mures si vreo 150 m inainte de bifurcarea de la intrarea in Deva. 

codian9

revin
in jurul orei 20 traficul greu dinspre Arad se pare ca intra tot prin oras, dupa cum se vede si din filmul de mai sus
nu prea am vazut pe nimeni facand stanga impejur la giratoriu...
Cred ca ar trebui un semn obligatoriu pentru devierea traficului greu pe noul tronson, (la giratoriul de la exploatarea miniera).
Oare cui revine aceasta sarcina , pRIMARULUI ? Chiar daca ar trebui sa se intoarca, tot ar fi un castig de timp pt cei care tranziteaza.
Dinspre Sibiu traficul pare mult redus.

sublimu

Harta de pe http://www.openstreetmap.org/ a fost updatata cu noua autostrada.
La mai mare !  :)

mariansb

iata si pozele facute de mine azi, in jurul orei 14.45