Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 79 Guests are viewing this topic.

voicul

Si la Holdea cum se iese de pe LD3?

Au luat abuziv acea breatea sau au fost modesti si nu au zis ca au receptionat-o?

Cristian 74

Era oarecum de așteptat. 43 de km inaugurați sună mai bine decât 22. E doar un calcul meschin, ca să iasă el (cucul) cât mai bine din scenă. Eventual poate spune apoi că s-ar fi deschis până la finalul anului alți kilometri de autostradă dacă ar fi rămas el ministru și ar fi pus presiune pe constructori. Sper să fie tras odată la răspundere pentru iresponsabilitatea de care a dat dovadă. P.S. Băieții competenți de la cnair nu au publicat cifrele de progres pe septembrie încă, bănuiesc că nu au timp acum de noi, când sunt tulburări politice. Probabil simt scaunul călduț un pic mai puțin confortabil acum.

gruiarew

Păi și expertiza cu IPTANA? Sau reziliază și acolo?
Eu nu mai pricep nimic. Din toată treaba îs probleme la un podeț? Atât? Și s-au rezolvat singure? Sau cum deschid acum?
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

danutzu_1069

A evitat sa zica, din motive lesne de înțeles , ca restul de probleme sunt pe partea necirculabila....

dragos76

Eu zic să nu ne grăbim cu concluziile. Deși aș vreau din tot sufletul să vedem telenovela deschiderii terminată, eu sunt cam circumspect că realitatea va coincide cu declarațiile păsăricii. De ce ar fi mai credibilă declarația asta decât cea că se deschide ST1 la final de an?

yetiman

Nici eu nu dau doi bani pe declaratiile lui cuc.
Dar nu se poate face o paralela intre cele 2.

ST1 nu poate fi deschisa pentru ca nu e (nici pe departe) gata. LD3, in schimb, e gata si poate fi deschisa in orice clipa.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

esendy

degeaba se deschide . . . breteaua Holdea nu e receptionata! Nu se poate iesi/intra pe autostrada la holdea!

yetiman

La cate abuzuri au facut, crezi ca se blocheaza intr-o bretea...?
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

marinul

Asa ziceam si de nodul de la Ilia

Quest

Nu stiu pe LD3 sa fie vreun "podet cu tabliere" (aproape ca mi se pare o contradictie in termeni). Eu din cite stiu se refera la tablierele podului peste Mures.

Nodul Holdea (este pe contract separat) inca nu e receptionat, Comsa a cerut receptionarea lui.

Iptana isi vede mai departe de expertiza, dar asa cum scrie pe portalul CNAIR, "În prima etapă se vor căuta soluții pentru deschiderea circulației cu restricții, iar în etapa a doua se vor efectua investigații de profunzime în baza cărora se vor identifica soluții tehnice de remediere (...)".
Common sense will get you far !

alecu26

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

vancouver

Hai domnu' Cuc, pe ultima suta de metri faceti-ne o bucurie si deschideti LD3. O sa va tinem minte ca un mare ctitor.  :D
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

dr4qul4

Posibil ca la curatenia de toamna sa fi scapat de vreunul din directorasii care nu voiau sa semneze. Sau poate cineva a refuzat sa semneze tocmai pentru ca stiau ca vor fi curatati.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

elphax

ar fi ceva sa le receptioneze nodul Holdea. pana la urma crapatura pixului nu impacteaza nodul si breteaua ca sunt pe cealalta parte :)

vancouver

Nu inteleg ce va tot legati de receptia bretelei Holdea. Acolo nu exista nici un impediment care sa impiedice receptia.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.