Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 69 Guests are viewing this topic.

TS30

Nu stiu daca s-a postat, lotul 4 vad ca a ajuns in "Evaluare calificare/tehnica - 14.11.2019 18:00"
https://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/procedure/statement/view/100073879

1 )  AKTOR SOCIETATE TEHNICA ANONIMA (AKTOR S.A.)
2 )  Impresa Pizzarotti& C SpA Italia S.p.A.
3 )  CHINA RAILWAY 14TH BUREAU GROUP CO LTD
4 )  STRABAG S.R.L.
5 )  PORR CONSTRUCT S.R.L.
6 )  ASTALDI S.p.A.
7 )  MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI
8 )  Asociere : Kalyon Insaat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi - MET-GUN INSAAT TAAHHUT VE TICARET Anonim Sirketi
9 ) Asociere : RIZZANI DE ECCHER SPA - Tirrena Scavi Spa - OZGUN INSAAT TAAHHUT VE TICARET LIMITED Sirketi
10) Asociere : IC IÇTAŞ INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş. – CONSTRUCTII SA
11) Asociere : ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET A.S. - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S.

voicul

Oare ce inseamna "Evaluare calificare/tehnica"?
Probabil ca mai dureaza cel putin 6 luni.

Nume bune avem, deci probabil contestatii multe.

paulmare

astaldi - deja are un portofoliu mare de tot de lucrari
4 5 ok
primele 2 pozitii, ce sa zic decat
" We should not hurry, we should not be impatient, but we should confidently obey the eternal rhythm."― Nikos Kazantzakis, Zorba the Greek
si aialalta a lui Ionutz, dolce vita far niente

si 5 "ticareti", acuma ca turcia n-o duce prea bine dupa gafele lui erdogan - s-ar putea sa fie si printre ei seriosi

NGC

@t530: Procedura a trecut automat in starea asta imediat dupa expirarea termenului pentru depunerea ofertelor. Nu a survenit nici o schimbare de atunci.

voicul

@paulmare - pe de alta parte la anu si termina majoritatea lucrarilor, pana si in B termina metroul si podul. Ramane doar cu podul de la Braila.

Ai zice ca semneaza PISI 5, dar in RO orice ce e semnat ... tot poate sa vina o pasare sa se cace pe contractul tau si sa-l rezilieze!

adrian sibiu

Si eu cred ca API ar trebui să sesizeze avocatul poporului,pentru ca prin nedeschiderea lotului se aduc prejudicii grave cetățenilor care își riscă viața zilnic de DN68A.

Quest

Buna petitia, o s-o semnez si eu :grouphug:
Cristi5 iti spun ce propunere as avea: vrabiutele sa afle de la Iptana care e anvergura expertizei pe care au de gind s-o faca pe LD3. (am plecat de la informatia tot vrabieasca despre cina romantica Companie+Iptana pe care Horatiu ne-a impartasit-o).
Din informatia privind anvergura expertizei, cred ca ne-am putea da seama ce interval de timp au nevoie, recte cind se va putea da in trafic tronsonul...
Common sense will get you far !

razvan96

ASTALDI nu a depus oferta pentru PiSi4, in dreptul lor apare aceasta informatie in linkul dat de t530.E pur si simplu o greseala in lista aia.

alecu26

Astaldi inca la anul si in 2021 are suficient de lucru la loturile de CF. Si combinat cu podul. La pod acum incepe greul.
Plus lotul 5 de pe Sibiu Pitesti care e un monstru.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

cristi5

@carutasul

Petitia la Avocatul Poporului se face in nume personal. Exista deja un voluntar pe forum. Eventual pot trimite mai multi...

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=2.msg259872#msg259872

kitsune

Petiția Declic avea vreo 80 de semnături când am semnat eu, acum are 247 249 din 500, deci e la jumătate.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

B Alex

Am depus petitie pe mail pe adresa Avocatul Poporului. Si am semnat si pe Declic... erau vreo 250 pana acum...

TibiV

Petitia:
294
din 500 de semnături
Incepe sa mearga bine...  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paulmare

^ a fost inainte :) Dragă Paul, Îți mulțumim pentru că ai semnat pentru campania  prin care cerem deschiderea traficului rutier lotul 3 din A1 - Lugoj-Deva. Ajută-ne să creștem numărul semnăturilor! Dai petiția mai departe prietenilor tăi?

si in alta ordine de idei, de-al cui esti din Dej ? :)

kitsune

Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence