Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 19 Guests are viewing this topic.

BoGDaN

@alecu26

ce sa mai zicem......eu ca orice om din popor care stie cate-un pic din toate :) mi se pare totusi cam trasa de par amanarea. Sa nu fi fost vreo strategie Made in Italy ca sa mai ciupeasca niste bani....stiu ca Impregilo au un tronson din tunelul Gothard. Acolo nu cred ca au intarzieri :)

lautaxi

da...a venit iarna, la Deva ninge de rupe ,dar sa speram ca Strabag si-a terminat deja treaba si in jurul datei de 08.12 ii vor da drumul la Soimus-Simeria Veche .

tonică

din pacate nu ne-a mai bucurat nimeni cu o poza de la lucrarile intariturilor de la soimus. ultima poza vadea a progrese vizibile, dar mai apoi a fost un zvon, ceva legat de un ciment crapat si alte belele d'astea. Nu mai stie nimeni nimic de cum s-au mai derulat lucrurile?
Banui ca daca tot pun covoare rosii sa fi terminat si cu aceea zona mai sensibila, nu? Mai ales ca or venit ninsorile....

mariansb

Am ajuns de o jumate de ora in Deva,venind de la Alba.Aici a nins dar putin,mai mult spre Alba.Acum nu mai ninge si sunt -2 grade.Venind incoace am vazut ca se lucra si pe lotul 1 din Orastie-Sibiu si in zona nodului Simeria.Am si poze pe care le voi posta in seara asta.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

dorinparau

Quote from: mariansb on December 05, 2012, 12:44:33 PM
Am ajuns de o jumate de ora in Deva,venind de la Alba.Aici a nins dar putin,mai mult spre Alba.Acum nu mai ninge si sunt -2 grade.Venind incoace am vazut ca se lucra si pe lotul 1 din Orastie-Sibiu si in zona nodului Simeria.Am si poze pe care le voi posta in seara asta.

Citind inceputul chiar vroiam sa iti zic sa faci niste poze, dar ma bucur ca am aflat ca le vom vedea deseara. Chiar sunt curios. Drumuri bune!

alecu26

Quote from: tonică on December 05, 2012, 12:32:31 PM
din pacate nu ne-a mai bucurat nimeni cu o poza de la lucrarile intariturilor de la soimus. ultima poza vadea a progrese vizibile, dar mai apoi a fost un zvon, ceva legat de un ciment crapat si alte belele d'astea. Nu mai stie nimeni nimic de cum s-au mai derulat lucrurile?
Banui ca daca tot pun covoare rosii sa fi terminat si cu aceea zona mai sensibila, nu? Mai ales ca or venit ninsorile....

se pare ca nu a crapat totusi nimic.

E asfalt demult acolo.

Lotul Strabag e deja de cateva zile pregatit de deschider, ieri avand loc inclusiv testarea podului Mures.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

mariansb

Asa cum am promis revin cu poze facute azi pe la 11.

in zonele Sibot si Orastie

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

la nodul Simeria -ultimele 5-6 poze le am facut la intoarcere,in jur de ora 16

ciprebbe

multumim de poze mariansb.....exact ce ziceam eu luni , ca in 2 3 zile vine zapada si la noi.....
Din poze se vede ca se lucreaza la ultimele finisaje, retusuri etc  pt a deschide probabil pe vineri- sambata acest segment.
Sa speram ca se va putea circula in deplina siguranta.

LE. Ce am auzit azi la Tv de-a dreptul socant !!!
Ofertele pt deszapezire pt multe sectoare de drum se vor deschide pe 24 decembrie, explicatia oficialilor de la Bucuresti a fost ceva de genul " Voi nu vedeti ca afara nici macar nu ploua!!!" .....doamne...in ce hal s-a ajuns......doar traim in Romania.....
Doamne fereste de zapada in aceasta luna si de soferi blocati in trafic din cauza incompetentei unora !
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

user201

@ciprebbe
Oare se vor îmbrăca și ca Moși Craciuni când le deschid? :lol:

În altă ordine de idei abia aștept poze de la deschidere de pe A1, segmentul Simeria-Șoimuș.

panda80

Quote from: ciprebbe on December 06, 2012, 09:18:39 AM
LE. Ce am auzit azi la Tv de-a dreptul socant !!!
Ofertele pt deszapezire pt multe sectoare de drum se vor deschide pe 24 decembrie, explicatia oficialilor de la Bucuresti a fost ceva de genul " Voi nu vedeti ca afara nici macar nu ploua!!!" .....doamne...in ce hal s-a ajuns......doar traim in Romania.....
Doamne fereste de zapada in aceasta luna si de soferi blocati in trafic din cauza incompetentei unora !

Si dupa deschiderea ofertelor mai dureaza ceva pana la publicarea castigatorilor, apoi inca un pic pana la semnarea contractelor, tinand cont ca aceste operatii vor incepe dupa sarbatori ne putem astepta sa avem totul finalizat prin martie. Asa ca iarna asta cand mergem pe undeva trebuie sa fim cu un ochi la meteo.

davyl

"Vanatoare de vrajitoare" sau declaratii cu iz politic? Voi ce intelegeti de aici? Despre Romstrade imi este clar, insa Straco si Strabag parca lucrau binisor...

http://www.evz.ro/detalii/stiri/licitatia-de-atribuire-a-autostrazii-arad-nadlac-castigata-de-regele-asfaltului-nelu-io.html

mariansb

Pe lot(uri) de pe Deva-Sibiu nu cred ca e vorba de nerespectarea obligatiilor contractuale,de deturnarea fondurilor , ci de suspiciuni in atribuirea contractelor.

ciprebbe

Noutati ceva legat de maine?
Stie cineva ceva concret?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe