Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 76 Guests are viewing this topic.

Allex

In situatia actuala varianta cea mai optima ar fi dpmdv ruta: A1 nod Traian Vuia - Faget - Savarsin - Ilia - A1
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

danny_cbu

Singurii din presa care au mentionat cu Comsa nu a semnat procesul verbal au fost cei de la TVR.
Restul par jurnalisti de carton si doar fac copy paste la unele comunicate.

vancouver

Da, deschiderea de azi face din nou mai atractiva varianta via Dn7. Ce bine era dacă pasajul Arad est era acum gata. Oricum, și așa, o parte o vor lua acum înainte pe dn7 spre arad sau nadlac. așa ca posibil pe dn68a traficul se va mai reduce pe sensul spre Lugoj. Asta pana se va deschide și LD3.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

cristi5

Quote from: cristi5 on August 13, 2019, 11:14:05 PM
Cuc: "cu loturile LD3 si LD4 se va rezolva, e o chestiune de 10 zile". Adica batista pe tzambal.

Retrag ce-am spus. Cred ca Cuc voia ca Comsa sa ii dea nodul Ilia asa ca facea pe optimistul.

E f posibil ca pretentiile Cuc+CNAIR sa nu se fi schimbat. Ecoduct, penalitati, garantie. In conditiile in care Comsa nu mai are atu-ul Ilia.

Dominik

Ar fi interesant in serile urmatoare o filmare noaptea de sus cu toate luminile din nodul Soimus si la deal....va arata spectaculos  :D
You're in Steelers Country

Ionut

@danny_cbu

Nu doar TVR. Si la B1 TV s-a zis foarte clar ca nu s-a acceptat de catre Comsa. Si am fost in direct cateva minute si am mai explicat una-alta. Am batut recordul cu aparitiile pe B1. :) Joi 2 ore si apoi in ultimele 3 seri consecutiv. Ma bucur ca dau stiri din infrastructura. Si ma bucur ca de multe ori dau reportajele/stirile dupa ce ne citesc pozitiile.

Allex

Inca o chestie. Poate reusim sa facem rost de PV-ul prin care s-a receptionat nodul de la Ilia (bretelele) plus cei 800m ai lotului 3. Mai exact ultima pagina, cea cu semnaturile, sa vedem si noi numele celor care au semnat acest proces verbal. Ca sa stim pe cine sa injuram in caz ca situatia se va lasa cu procese, claimuri, etc.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

dr4qul4

In acest moment, este mai rapid pe DN7 decat pe A1. Si se schimba in functie de traficul din Arad.  Multe tiruri vor merge acum pe DN7 pentru ca sunt totusi 34 de km diferenta (daca te urci pe A1 prin sudul Aradului)
Situatia se va schimba atunci cand se va deschide LD3 (1 zi, 1 saptamana, 1 an...) pentru ca vorbim de 20 de km pe A1 in loc de 30 pe DN.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Quest

AlexAllex tu esti bacauan, crede-ne pe noi care traim in zona asta a jud TM-HD-AR, ca drumul pe relatia Faget-Savarsin e o catastrofa de DJ, un pic mai lat decit un drum forestier, iar asfaltul e in petece infinite, de-ti zdruncini rarunchii si-ti faci cruce dupa ce-ai trecut de el. No way !
Noi ne vom lasa ghidati de tot ceea ce ne vei spune de bine sau de rau, despre drumurile din zona Bacaului :)
Common sense will get you far !

RaduLuc

Articol de presa din partea Asocierii LOT 3 Lugoj Deva