Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 61 Guests are viewing this topic.

ticker

@Ionut, felicitari pentru interventii si multa rabdare.

Receptia la L3 trebuia facuta si dat drumul la trafic.

Eu as da in judecata pe persoana fizica toata conducerea de la CNAIR si inclusiv Cucul daca cineva din familia mea ar pati ceva pe DN in timp ce autostrada de langa DN e muzeu.

E clara treaba ca atat timp cat sleahta de politruci ce sunt la putere raman la putere, nu se va face nimic bun in tara asta. Si daca se va face, e din cauza noastra, a cetatenilor imlicati pentru ca tragem de ei sa faca niste lucruri normale.

Incompetenta, reaua-credinta, lipsa bunului simt, lipsa interesului pentru cetatean, neglijenta criminala este ceea ce caracterizeaza "liderii" Romaniei actuale.

- CNAIR trebuie desfiintat.
- Zeci de comisii si comitete care birocratizeaza excesiv statul din toate Ministerele trebuie desfiintate
- criterii clare de competenta trebuie instituite la nivelul structurilor de stat. Trebuie atrasi profesionisti (oameni independenti politic) si pus pe liber toate beizadelele si parvenitii de partid
- asumarea de proiecte si desfiintarea contractelor de munca in caz de nersepectare a criteriilor agreate
- performanta trebuie rasplatita, lipsa ei trebuie pedepsita
- managementul acestora trebuie sa fie unul competent
- politicul nu are ce face in cadrul CNAIR, structuri teritoriale etc.

La stat e bataie de joc fata de cetateni. Daca oamenii de la stat ar lucra la corporatii, ar fi dati afara dupa 6-12 luni. Cei care ar face treaba ar fi promovati (daca isi doresc asta).

E un cliseu, dar e adevarat: Coruptia ucide! Ca sa nu mai ucida, trebuie exterminata peste tot.

Nu mai putem trai in mocirla!
Nu suntem porci la curtea boierilor de sus!

Repet pentru colegii de forum care pe paginile precedente faceau semi-apologia CNAIR "ca poate au si ei dreptate". Nu, domnilor, nu au dreptate. Ei sunt in campanie electorala pentru electoratul lor si practica fake news la greu. Daca e vreun sambure de adevar, il veti gasi aici de la membrii mai vechi. Deschideti ochii odata, pana nu e prea tarziu si pentru voi!

Cuc si cei din CNAIR sunt niste imbecili care nu fac nimic pentru Romania... timpul trece, leafa curge.

danutzu_1069

:lol: :lol: :lol:
Astia vor sa-si "scoata" ceva din contributia statului de 86,98 milioane lei cu factura aia de penalitati in valoare de 73 milioane lei.....

abr7219

Dragilor,

Indifierent de argumentele prezentate.
A tine 43 km de autostrada muzeu este o CRIMA !!!

A tine 1 KM de autostrada muzeu este CRIMA !

Primul accident cu victime pe drumul actual le poate fii imputat celor de la CNAIR si MT.

Oricine urmareste forumul acesta (1000 de multumiri tuturor celor implicati) stia de mult de stadiul lucrarilor.
Nu trebuie scazuta presiunea.

Trebuie mediatizat comunicat si in cele din urma protest. 

Este viata noastra in joc !!  Cine e oblicat sa isi riste viata pe un drum national cu autostrata gata pe langa.. are datoria si obligatia de a fi nemultumit..  si de a protesta.

nu ma intereseaza ce spun incompetentii aia.

Daca am un accident si raman handicapat cand puteam sa circul pe o autostrada in conditii de siguranta nu stiu cine ar putea ierta asa ceva.

Printre voi nu e nimeni care sa fi fost victima intr'un accident!??

Actiune  ACTIUNE

E o chestie de viata si moarte. (imi cer scuze sunt revoltat dar nu cred ca exagerez)

Orice zi intarziere este prea mult !!!!

goldorak

Dar chiar, am si eu o intrebare naiva (pentru juristi):
- lasand la o parte toate porcariile politicienesti si declaratiile sforaitoare... CONCRET : pe ce temei legal poate cereimpune(!) CNAIR extinderea garantiei la 10 ani daca in contract scrie negru pe alb ca e 4?..

cristi5

Da, Cuc a emis o critica la "fostul management" ca nu a trimis factura. Neaga adica. Deci depinde foarte mult cine e la conducerea CNAIR cand vrei sa faci receptia. Partener serios.

Sa ne amintim de acea negociere majora a lui Cuc, cand s-a dus la Comisia Europeana sa scoata tunelurile de pe LD2. Un fiasco total.

Santajistii striga "suntem santajaaati" :)

pentium10

deci e clar, nu se da drumul pana saptamana viitoare, marti a zis Cuc, doar LD4

si pana joia viitoare ori dare in trafic ori reziliere pe LD3
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

pasadia

Cine sunt aia 2 care stau pe langa Cuc? Ma gandesc ca sunt din CNAIR, principalii soptitori la ureche de prostii si alte neghiobii...

Nicuamza

In cel mai rau caz pana la sfarsitul lunii si LD3 va fi deschis conform declaratiei lui Cuc, insa pana la noi ordine un lucru ramane clar LD3=MUZEU si bataie de joc a cetatenilor de rand.....este rusinos cum poate un ministru sa se faca de ras.De ce nu poate sa isi asume o deschidere partiala?

Dominik

Cel din dreapta cu ochelari cred ca este Sorin Scarlat, noul director CNAIR.
You're in Steelers Country

horatiu.cosma

Dreapta Scarlat, stânga prefectul de Hunedoara.

Europiu

Vor să mai câștige ceva timp și ei... măcar de l-ar folosi cum trebuie.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

AFC

Paul Dorneanu(ASCORO?) in direct la DIGI, incepe interviul spunand ca sunt deficiente mari in executie. Nu, ca asta e clar cretin!!!  Cica sunt deficiente mari de care Cuc stia demult dar a facut presiuni politice pentru deschidere. Nu zice nimic de ecoduct. Face tot felul de paralele idioate cu OS3.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

pasadia

Când îmi exprimam dubiile cu privire la Dorneanu...

PS: Vancouver, ești în concediu?

Allex

Trebuie pusa presiune ACUM pentru deschidere, Cuc-ul a confirmat ca se poate circula in siguranta pe lotul 3, trebuie blocat DN68A cat mai repede! Si filmari din drona, trimise la toate agentiile media. Asa ceva nu poate ramane nepedepsit, cu riscul disconfortului creat pentru ceilalti participanti la trafic. Si blocat si DN7 intre Deva si Sacamas (pt cei care folosesc alternativa Traian Vuia - Faget - Savarsin).
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova