Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 52 Guests are viewing this topic.

Ionut

Data finalizarii executiei: 27.05.2016. :lol:

@rocklee @marcelbanu @oricine_mai_are_poze_vechi

Puteti sa repostati cateva poze vechi misto pe care le aveti de pe LD3 si 4.

alin_simeriaveche

Eu am o gramada de la primele sapaturi dar pe contul de google photo

Ionut

Poti pune 3-4 poze vechi reprezentative. Pune-le pe imgur. Cele mai vechi pe care le ai.

alin_simeriaveche

Pe vremea aceea imi faceam veacul in Matca, Galati

horatiu.cosma

Pe Sinteza Autostrazilor ar trebui să fie toate link-urile la poze de la începuturi. Unele într-adevăr nu se mai văd, dar a mai scăpat câte ceva.

rocklee

Alin mai sti cinei cel din sant  din a 3 imagine. Dar ziua când  am fost.

johnc4

Quote from: pasadia on August 11, 2019, 04:21:39 PM
Eu tot nu înțeleg de ce insiști cu prezenta Mintiei așa aproape. Ce treabă are una cu alta, legi becul direct in termocentrală?
@Euopiu, trecerea Dunării nu-i iluminată? Nu are legătură cu Cernavodă dar îi și acolo un segment relevant.
Fac referire la centrala de la Mintia nu pentru sursă de curent electric ci pentru proximitatea reței de transport. Dacă ați fost pe lângă oricare dintre centralele electrice de oriunde ați fi observat multiplele trasee de transport a curentului electric. Asta ar trebui să fie avantajul pentru tronsonul respectiv: se poate alimenta orice foarte ușor.
Era și o notă ironică pentru proximitatea centralei de la Mintia. Așa de aproape și tronsonul ăla o să fie aproape în beznă chiar dacă-i spectaculos.

paullie

John cred ca esti intr-o mare eroare. Am o veste proasta. Curentul ala care ajunge in becuri este f posibil ca intâi sa ajunga de la Mintia la Sibiu (sau Cluj) si apoi sa se intoarca in becuri. Ma rog exagerez putin (doar putin)dar sper sa intelegi de ce exista un SEN (Sistem Energetic National)

johnc4

@paullie, înțeleg perfect. Promit că menționez ultima dată aspectul ăsta, eu atingeam și ironia situației că Mintia îi așa de aproape și tronsonul ăsta riscă să rămână în beznă o bună parte din el. în fine, și LED-uri cu panouri fotovoltaice să fie... doar să fie iluminată zona. Soluții se pot găsii și evident că sunt multe care n-au nicio treabă cu Mintia.
Stăm lângă fântână și murim de sete...

De vreo 10 ani merg periodic la Brad și trec prin Soimuș. Am văzut proiectul
în trecere cum s-a dezvoltat în timp până să ajungă aproape de exploatare cum îi astăzi. Pare ireal că mai trebuie doar Holdea-Margina și orașul Sibiu îi conectat de Paris (sau altă capitală europeană) prin autostradă. După atâția ani de așteptare...
Greu de zis că-s singurul entuziasmat :)

Europiu

@johnc4: Remarca mea era în aceeași notă ironică, regret că nu ai văzut-o la fel...
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

JohannDB

Dacă e să fie și aici la "Șoimuș" iluminarea cu, citat: """și LED-uri cu panouri fotovoltaice să fie... doar să fie iluminată zona""", care să se comporte ca luminițele ce propagă întunericul, pe DN1 între Brad  și Perșani (Sibiu-Brașov), ar fi o investiție gen "aici sunt banii dvs", după primul îngheț.....

JohannDB