Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

BoGDaN

super mersi mult Ionut si toata stima surselor secrete. Respect!! Se dovedeste ca peundemerg.ro este numarul 1 in Romania :)
In nota cu Romstrade si cu pozele de pe forum

http://www.tvrnews.ro/inca-o-zi-pierduta-pentru-autostrada-nadlac-arad-nici-miercuri-muncitorii-nu-au-iesit-pe-santier_24094.html

Parca s-ar vedea Budapesta  :lol:

Ionut

Dupa o poza superba, urmeaza altele. Aceeasi sursa secreta. A doua. Adica. :)

Nodul A1-Arad bypass. Primul set de poze.

Ionut

Tot nodul A1-Arad bypass. Setul 2 de poze.

Mai sunt, nu s-a terminat.

Ionut

Observati ca sursa aceasta este ceva mai poetica. :)

Wizz Air, aterizand... oare cum va fi sa mergi pe-aici dupa ce se termina autostrada?

Ionut

Mai vreti? Mai avem minunatii.

Zona mediana asfaltata.

Ionut

In departare e pasajul peste CF Arad-Pecica (observati cata umplutura mai e de executat pe partea cealalta).

Gotcha! Filmarea lui sebba?!

Ionut

Ionut

S-a insamantat taluzul.

S-a inceput montajul gardurilor de protectie pe un pasaj (in dreapta pasajul trece si peste CF Arad-Pecica).

Lucru la viitorul centru de intretinere de la nodul Pecica.

Gata. :) Sper ca v-au placut pozele de la cele doua surse la fel de tare cum mi-au placut mie. Ce poti sa mai zici?! Multumim mult surselor!!! :notworthy:

BoGDaN

hmmm cred ca mult mai cool decat pe DN7 la Sibiu cand vezi un ATR sau un 737 aterizand.....

bogdymol

Asemenea surse secrete sa tot ai. Multumim de poze! :cheers:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

udar

sebba

Quote from: Ionut
Gotcha! Filmarea lui sebba?!

Ntz! Nu-i de-al meu!  :)

Multumiri si departamentului "Secret Service"  ;)
Sailing away! S/Y Haimana

davyl

Pur si simplu SUPERB!  :excited: Nu ma mai saturam savurand aceste "tone" de fotografii. Tot respectul si un "MARE Multumesc" surselor ionut!  :yikes:

Concluzia: o stim bine cu totii:

Bravo Alpine!  :thumbsup:

Sa iti fie rusine Romstrade!  :nono:

alecu26

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

bogdymol

^ Ce coincidenta... cu o zi inainte de 9 Decembrie...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele