Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 51 Guests are viewing this topic.

marcelbanu

2, lot IV UMB, dealul Pleșu, Șoimuș, 11 mai 2019

Pentru impresia artistică...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

marcelbanu

3, lot IV UMB, dealul Pleșu, Șoimuș, 11 mai 2019

Telecomandă pentru pompa de...
Ghiciți ?

...betoane !

După șanțuri, făgașe și urme de camioane am ajuns la ,,asfalt"...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

marcelbanu

4, lot IV UMB, dealul Pleșu, Șoimuș, 11 mai 2019

Acestea au fost ultimele fotografii făcute de mine !
Mi s-a interzis accesul pe șantier.

marcelbanu

marcelbanu

Explicații pentru telecomanda pompei de betoane...

adi

Goldmund

marcelbanu,
nu ai avut casca de protectie?
Mersi mult pt. poze.

O surpriza ori de cate ori privim ce s-a facut in ultimii doi ani pe acest santier din 2017- 2019. Filmarile din mai 2019 le stim, sa ne aducem aminte de filmarea din 21 mai 2017 si putem vedea avansul urias in acesti doi ani. Wow!

marcelbanu

@adi
La km 97+550 am fost reperat de un inginer cu vestă verde și mi-a făcut semn să cobor...
Cică cineva a postat fotografii care nu prea trebuiau să apară și cică și ceva comentarii
și a primit dispoziție să nu mă mai lase să fotografiez.
Povestisem cu un agent de pază, mai prin iarnă, că există un inginer destul de uricios pe fotografi
și se pare că l-am nimerit sau m-a nimerit.

@Goldmund
Înainte de a ajunge pe dealul Pleșu am fost pe șantierul de modernizare M200 în zona Deva.
Un tip dintr-un Duster mi-a spus că nu am voie fără echipament de protecție.
M-am dus la mașină mi-am pus casca-n cap și mi-am luat vesta reflectorizantă, bocancii îi aveam deja în picioare.
Fotografia de profil este cu echipamentul de protecție așa cum intru pe ambele șantiere.

voicul

Vad ca azi nu a fost restrictionat DN76. Care o fi explicatia? Nu lucrau la compactare?

Vice33

Excelente poze, de ce ti s-a interzis accesul pe santier daca ai fost in el in prealabil...?

wifi

Marcel, ne-ai aratat poze excelente, una mai faina ca cealalta, fotografii istorice, actuale, de o maiestrie artistica nemaivazuta pe santiere. MULTUMIM! Ne-ai aratat si painea pe care o castiga muncitorii pe santier, nimic "care nu prea trebuiau sa apara". Ce sa mai zic, daca nu se dau informatiile cerute nici dupa ce s-a castigat in instanta definitiva, acum si fotografiatul interzis, la secretele astea cuvantul potrivit este CENZURA.

Skynick

Cand va fi in exploatare, intretinerea e cheie pentru portiunea asta. Sunt kilometri de scurgeti si canale..

Saptamanal trebuie sa treaca o echipa sa curete toate canalele alea si sa verifice ca circula cum trebuie apa, ca nu sunt colmatari.

Sa o vedem si pe asta.

BoGDaN

@Marcel Banu,
O zi plină de noroi, dar cu eroi. Felicitări!
Nu mai avem răbdare pana nu se termina aceasta epopee cu loturile 3 și 4. Abia aștept deschiderea!

marcelbanu

Pentru aprecierile voastre vă mulțumesc și mă simt onorat.
Cam într-o lună revin cu fotografii, trec peste momentul de ieri.
S-auzim numa' de bine, vorba unui contemporan !

cnecrea

@marcelbanu multumiri pentru poze, sunt deosebite!!! un weekend frumos tuturor!