Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 29 Guests are viewing this topic.

elphax

sincer prefer o vaca decat zeci de m3 de pietris

TibiV

300 de kg de vaca au (aproape) acelasi efect ca 300 de kg de pietris la ciocnirea frontala...
Iar daca iti pica pe plafonul masinii, este mai naspa. 300 kg de vaca au un efect mai "concentrat".
Si iti mai si pare rau de bietul animal care nu a facut rau nimanui, dorea doar sa pasca niste iarba... :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paulmare

La secunda 18 in filmarea lui Alin - va dati careva seama la ce lucreaza oamenii in falie ?
si ce fac acolo cu placile de tego rezemate cu popi de lemn langa rigola de scurgere ?

elphax

in falie nu imi e clar ce fac, poate vor mai amenaja ceva ancorari sau scurgeri - oricum partea de terasa orizontala de sus e intrerupta , ceea ce nu cred ca vor sa lase asa

pe berme in schimb e ciudatenie mare - se betoneaza terasele -  poate ca sa minimizeze cantitate de apa scursa de pe o terasa pe cealalta, poate si sa facilieze accesul cu utilaje
dar daca placile de beton nu au armatura de fier  ( nu am vazut-o), nu vor rezista mai mult de 2 sezoane sau un ciclu inghet-dezghet
oricum daca se mai surpa se duc dr**lui toate

TibiV

Am vrut sa iti raspund, dar am renuntat...
Greu cu quote... :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

Pe mijlocul alunecări se va face o scurgere.

paulmare

Rocklee doar un casiu din prefabricate ? cu patul de beton direct in falie ?atat ?

voicul

Pana se surpa cu tot si atunci ... probabil o sa faca altceva.

Ce vedem acum pare v.1.0, dar cu totii stim ca nu iese din prima.  >:(

Dominik

Agitatie mare pe lotul 3 Lugoj-Deva, spaniolii se misca bn ! Dovada:

https://www.facebook.com/cnadnr/videos/2423254507707537/

Am postat in acelasi timp :)

Dupa cum se vede deja asfalteaza la Ilia...si lucreaza in forta la Holdea, imbucurator !
You're in Steelers Country

voicul

Alt deal, aceleasi probleme ca pe LD4: mai dureaza.  :)

Arata bine asfaltul ala de la Ilia.

Dominik

Nu au mai lucrat COMSA in asa ritm de prin 2016  :) !!

Dominik

horatiu.cosma

Ce e negru si frumos la Comsa e emulsie, maine vine asfaltul. A fost mobilizare buna si anul trecut septembrie-decembrie.

Quest

Eu sint curios cum va arata la Holdea pamintul armat din dreptul bretelei care urca in giratorie.
Common sense will get you far !