Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 52 Guests are viewing this topic.

rocklee

HAHAHA ..... :lol: :lol: :.....BUNA GLUMA CU HOLDEA  :lol: :lol:

danutzu_1069

Radeti voi, da' are de unde sa dea in circulatie 10km pe Lugoj Deva..
Asta daca este gata la Ilia
Intre Ilia si Grind sunt cam 10km...din nod in nod...
Pacat, ca s-au coit atata pentru Holdea... puteam sa avem pana acolo...

nctind

Umb lucreaza, dar timid. Mai mult cu utilajele, iar oamenii erau bagati pe sub poduri la adapost. Ploua marunt si erau 3 grade. Se lucra foarte putin si la holdea si la grind.

danutzu_1069

thinker

A desemnat CNAIR cumva constructorul pentru breteaua de la Holdea?
Infrastructura de transport e sistemul prin care circula sangele unei tari. Romania are prea multe cangrene, prea multe artere lipsa.

danutzu_1069

flashu74

La Grind se lucrează timid la sensul giratoriu din ce am văzut zilele trecute.

voicul

Eu cred ca multi sunt plecati de saptamana trecuta si mai vin saptamana viitoare (daca mai vin).

Si saptamana scruta asta si vreme proasta ... ce si cat sa lucreze?

epuru

De duminica vremea incepe sa se imbunatateasca, iar temperaturile vor fi pozitive. Sa speram ca o sa mai vedem ceva progrese incepand cu saptamana viitoare.

gruiarew

Quote from: flashu74 on November 28, 2018, 02:58:09 PM
La Grind se lucrează timid la sensul giratoriu din ce am văzut zilele trecute.

Am trecut eu azi și nu am văzut nici o mișcare....
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

nrb

Păi atunci când lucrezi la tunel nu se vede, e în subteran!! :lol:

wifi

Contractele pentru bretele se semneaza in birou la caldurica, nici activitatile astea nu depind de starea meteo!

eeugenus

Azi dimineata la ora 7 erau vreo 40-50 de camioane UMB la incarcat de zgura la Hunedoara

horatiu.cosma

https://www.facebook.com/dragosbenea/videos/1465660410245561/

"Sunt Lucian Sova, fac bine ce stiu si stiu bine ce fac"  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.

Nelu63

Astazi am plecat de la Lugoj la Alba Iulia.  Trafic lejer pe A6 si A1 , pe urma de la Marginea la Soimus aglomeratie mare pe ambele sensuri de mers ,apoi pina la iesirea de dupa Orastie iar lejer. Ce am putut observa de la volan doar pe lotul 4 se lucra la viaductul spre Bejan la rampa de acces si la deal se lucra puternic . Din pacate fara fotografi ,eram la volan si nu am avut unde opri, iar copilotul meu nu a fost dispus sa ma ajute. O zi buna va doresc.