Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 40 Guests are viewing this topic.

paulmare

Bine ai revenit rocklee :)
Multumim de poze amandorura

In alta ordine de idei - la falie ce au facut ? excaveaza de jos sau o lasa in pace ?

GDPR

^Solutiile tehnice de remediere mai trebuie si proiectate si aprobate. Daca credeti ca se fac batand din palme, ei bine, nu!

paulmare

Asta e de la o autostrada de la sarbi care se construieste deodata cu cea a umb,

am mai intrebat pe aici cum evacueaza apa la lilieci - la fiecare ploaie cred ca e plin de torenti, si apa care se infiltreaza prin crapaturile orizonturilor de gresie, prin falie unde e mai permeabil ajunge in mures 
La asta sarbeasca se vede cum fac - si in falie, si in spatele torcretului - cine stie in ce roca au construit sarbii de a fost nevoie sa "blindeze" in halul ala 

Oricum aflam ce face umb acolo, daca a revenit si rocklee
Interesant si asta cu sensurile de mers pe doua nivele - asa de amorul artei ne-am putea intreba daca la lilieci nu ar fi fost mai bine asa ? Mutilau mai putin dealul
sau poate asta si fac dar nu ne dam noi seama :) sau se adapteaza UMB din mers si asta iese pana la urma indiferent cum a fost proiectul initial :)

Ne-am dat si noi cu parerea, nici sarbii nu au torcretat la a lor, doar zid si sisteme de evacuat apa si adus la panta la care e stabila natural
si de torcretat plasele UMB, daca prevedeau ceva de scos apa din spatele betonului, nu ar fi cine stie ce capat de lume si acum de facut   

rocklee

luam o mica pauza pana se raceste imguru.... 8)

pana atunci o mica filmare ...de pe directia deva simeria ... :o

rocklee

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

:o

se pare ca la  deal au atacat zona cu alunecarea

paulmare

Da :) ala e excavatoristul kamikaze :) erau doua parcate in filmarea din drona chiar la marginea zonei mai sigure
si aici se vede unul singur care sapa de jos - fara nici un brat lung sau mai stiu eu ce ne-am inchipuit noi