Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 98 Guests are viewing this topic.

mariansb

inca una

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

laurashgeo

Quote from: Ionut on October 28, 2012, 02:02:44 PM

Poate sa explice cineva ce este aici? De ce trec ambele sensuri printr-o singura deschidere a podului sau e o iluzie optica. Pentru ce mai sunt celelalte doua deschideri?

iuli

Paralel cu autostrada este calea ferata Arad-Pecica. Acea supratraversare trece si peste autostrada si peste calea ferata.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

cineva

Se poate marca pe poze aceea din satelit unde se termina nodul Alpine?

get

Presupun că ultimul "centimetru" din stânga pozei, cel fără asfalt, este începutul lotului Romstrade. Se vede "din satelit"  :)

nenea_hartia

Ionut

E clar, Alpine termina in aprilie 2013 (termenul contractual) fara probleme. Mai peste tot este asfalt, asa cum confirma si una din sursele secrete acum putin timp. Chiar strat final de asfalt (cel de uzura). Bravo Alpine!

b69crx

eh...nu e dracu' atat de negru, o sa avem parte de noi inaugurari si pe sfarsit de 2012/inceput 2013

-Simeria-Soimus (poate chiar 2012, voi ce credeti?)
-Arad-Pecica(Ionut zice ca apr2013, ceea ce nu e rau)
-Orastie-Simeria(oare termina pana in martie 2013)
-Si poate lot 1 din Lugoj-Deva(oare cand?)

...macar primele 2 sunt sigure

user201

b69crx
Și eu cred în Șoimuș-Simeria anul ăsta , văzând și filmele și pozele postate peste weekend pe forum, și la anul celelalte loturi enunțate de tine și eventual alte loturi sau porțiuni din ele pe Sibiu - Orăștie. Nu cred că putem ști cu exactitate lunile, până nu trece iarna.

MHN

Quote from: nenea_hartia on October 28, 2012, 06:44:35 PM
^ Au niște piulițe de reglare la bază. Probabil nu sunt încă reglați pe verticală.
Multam pentru informatie si :cheers:

mariansb

Am citit azi un articol in unul din ziarele de Alba , in care un deputat din coalitia aflata la guvernare, spunea ca orasul Cugir va fi legat la autostrada, printr-un nod construit in zona intersectiei DN7 cu DJ 704    .Mai scria acolo ca vorbise cu ministrul Silaghi ,care l-a asigurat de realizarea proiectului si ca proiectarea si executie se vor realiza de catre constructor fara costuri suplimentare, ca o compensare pt intarzierea lucrarilor.(articolul e doar in editia printata)
Cred ca e posibil ca in viitor sa se faca acel nod,dar acum is rezervat ,data fiind perioada in care ne aflam...
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

lautaxi

sursa mea secreta de pe Deva-Orastie mi-a confirmat ca la acel pod peste Strei de la Simeria Veche  unde sunt grinzi asezate doar pe un sens s-a montat macaraua care urmeaza sa puna grinzile pe celalalt sens si au si sosit 9 buc din grinzile necesare.

bogdymol

QuoteReceptie pe centura nefinalizata

Reprezentanţii CNADNR anunţă că miercuri, 31 octombrie, va avea loc ceremonia oficială de recepţie a lucrărilor de proiectare şi execuţie a variantei de ocolire a municipiului Arad, respectiv centura în regim de autostradă, parte a proiectului ,,Construcţia Autostrăzii Arad-Timişoara (inclusiv varianta de ocolire Arad)", proiect finanţat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operaţional Sectorial, axa Transport.

Realizarea centurii în regim de autostradă a municipiului Arad a costat aproximativ 430 de milioane de lei şi a început în primăvara anului 2009. Deşi anul trecut lucrarea trebuia să fie finalizată, constructorul a amânat inaugurarea şoselei de nenumărate ori, autostrada fiind deschisă doar în luna decembrie 2011, deşi mai era mult de lucru la ea. Recepţia anunţată de drumari vine oarecum suspect, ţinând cont de faptul că, şi în momentul de faţă, pe centură există porţiuni de kilometri întregi pe care mai este de lucru, lipsind în totalitate banda de urgenţă, dar şi parapeţii.
sursa: aradon.ro

Domnule jurnalist, imi puteti exemplifica si mie unde lipsesc "pe kilometri intregi" banda de urgenta si parapetii?

http://www.youtube.com/v/j-00fO8qX98

*in afara de zona viitoarei legaturi cu Arad-Nadlac unde e logic ca lipsesc pentru ca se lucreaza la nodul rutier (lucru care n-are nici o legatura cu receptia centurii pentru ca e proiect separat)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Cum poti sa spui ca lipseste banda de urgenta?! :o Oamenii astia trebuie dati afara.

bogdymol

^ Au furat-o tiganii si au vandut-o la fier vechi :lol:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele