Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 67 Guests are viewing this topic.

Dominik

^^
Sunt de astazi pozele, vad ca UMB a inceput saptamana in forta, vor lucra 18 zile in aceste 3 saptamani sau iar sunt sarbatori ?
You're in Steelers Country

Dominik

A preluat si CNAIR 6 poze din colajul pus de DRDP Timisoara

You're in Steelers Country

B.Robert

Referitor la data pozelor publicate de DRPD si la inchiderea Soimus-Simeria:

rocklee

danutzu_1069

Inchiderea A1, la Soumus s-a amanat pana pe data de 10 sept.
Nu am ceva oficial ci preluat de la Paul Dorneanu (spookyx) via grupul Waze...

adiarc

poate e mai bine asa.....se termina perioada concediilor ceea ce inseamna trafic mai lejer in afara oraselor....nu cred ca afectează in nici un fel finalizarea conexiunii pana la intrarea în iarnă
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

danutzu_1069

Ca tot ne-am format o parere despre cum lucreaza UMB, cam cat ar avea nevoie sa fie inchis traficul?
Plecam de la presupunerea ca restul lucrarilor care implica circulatia prin nod sunt gata.. (sau aproape gata, putandu-se lucra in paralel, cu forte sporite)
Avem de sapat, de ridicat terasament, asfalt, parapeti, marcaje (orizontale si verticale)

ovicor

In 8 sept. e Sfanta Marie Mica (nasterea), alta sarbatoare in care sa nu lucreze UMB nu cred sa fie.

Ionut

Astazi am vorbit foarte mult la Digi24 despre LD3 si LD4, despre Soimus, previziune noastre, despre Holdea, despre multe detalii. Sper sa intre mult pe post in materiale. Cred ca astazi vor da reportajele local (si cred ca intra si pe central).

Quest

Deci n-ai vorbit intr-unul dn jurnalele lor orare ? Jurnalele apar online dupa citeva ore de la difuzarea lor pe post.
Common sense will get you far !

GDPR

Quote from: elphax on September 03, 2018, 11:48:33 AM
deci avem o singura oferta, sa vedem daca o accepta
:)

Nope, procedura a fost anulata: "04.09.2018: Au fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme. Autoritatea Contractanta anuleaza procedura de atribuire in baza art. 215 alin. (3) din Legea 98/2016, coroborat cu art. 212 alin (1) lit, a) din Legea nr. 98/2016, cu modificarile si completarile ulterioare."

rocklee

Pe  surse.... 8)...sar putea sa se inchida simeria soimus ...pe ambele sensuri din 10 septembrie ....

rocklee

Am  stat azi, vreo 3 ore în sapatura din dealul cu lilieci. Soimus. Am și câteva poze vrio  200 buc  :D....Pe  mâine.
Sau poate câteva în seara aceasta.  :)

carutasul

pariu că ai dat și la târnăcop :)

GrmmrNzi

^^^ Oricum 2018 pentru lotul 3 LD era total exclus, cu sau fără anulare. În clarificările licitației pentru bretea se menționează că (1) perioada 15.11 - 15.03 nu se consideră la termenul contractual de trei luni și (2) "lucrările se vor executa în șantier închis". Până nu e gata breteaua, nu se dă drumul circulației.

În orice caz, sunt curios ce a fost neconform în oferta COMSA.