Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 84 Guests are viewing this topic.

Ionut

Quote from: Ionut on October 27, 2012, 06:12:46 AMVestea si mai buna e ca in week-end s-ar putea sa primiti niste poze. :)

Se pare ca am fost cuminti si sursa secreta a venit cu poze. Multumim!!! :cheers:
Pozele sunt recente (12-26 octombrie) de pe lotul Alpine, A1 Nadlac-Pecica.

Centura Arad vazuta de pe pasajul in directia Arad-Nadlac (A1).

Compactare strat de uzura.

Zona servicii / Parcare.

Pe undeva...

Ceata.

Asfaltul din partea de jos e de pe lotul Alpine, iar muncitorii sunt pe lotul Romstrade.

Ionut

Continuam updateul.

O zona cu lucrari avansate.

Iata domnilor, autostrada a fost inaugurata!

Ionut

Continuam cu pozele.

Pod. :)

Nu stiu pe unde sunt... dar arata bine.

Ionut

Ultimul set...

Pasajul peste CF Arad-Nadlac (la care mai e mult de munca la umplutura).

Pasajul peste DN7 langa Pecica.

Viitoarea bretea intrare/iesire autostrada.

That's it. :) Multumim sursei!!! :cheers:

udar

djsmeu

multumim ionut...multumim sursei!!!!:)

iuli

Multumiri la toti pentru poze si update-uri!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

Multumim sursei si lui Ionut, pentru postare.
Se pare ca pana in luna Aprilie vor finaliza lucrarile, fara probleme. Poate, cu putina graba, ar reusi treaba asta chiar pana in data de 15-20 Decembrie.

Revenind la segmentul Giarmata-Izvin, am mai dat azi o tura, prin ploaie si am mai remarcat doua aspecte:
- Negativ: multi dintre stalpii din zona spatiilor de servicii au fost montati stramb, montajul fiind executat de catre o alta societate, alta decat cele din asocierea condusa de catre UMB
- Pozitiv: pentru cine nu-si aminteste din imaginile pre-deschidere ale lui iuli sau din cele recente postate de catre colegii care au circulat prin zona (radutm), parapetele lateral este montat pe intreaga lungime a segmentului deci, 9.5 x 2

Legat de nodul de la Giarmata:
- Inca mai este mult de lucru la amenajarea sensurilor giratorii de pe DJ691, la segmentul de DJ dintre cele respectivele sensuri giratorii, precum
si la montarea de parapete median in locul in care DJ691 trecea peste autostrada.
Despre alte lucrari intre nod Giarmata si nodul Arad Sud nu ma pronunt, caci nu am mai parcurs acest segment de ceva vreme.

Quote from: dorinparau on October 28, 2012, 12:07:03 AM
Nu am prea curand drum pe la Timisoara, dar pentru mine, daca trece cineva pe acolo poate sa faca niste poze in interiorul spatiilor de servicii de la proaspat deschiosa bucata de autostrada ?!?! Sunt extrem de curios cum pot arata cele (cel din cate am auzit) de la noi, cum, cat de mare e, care sunt dotarile samd samd. In strainatate sunt foarte ok, in special in Austria din cate am vazut.

E doar o curiozitate, sper ca nu cer prea mult, doar daca se poate si nu e mare deranju. Mersi
Am avut doar telefonul azi cu mine si afara ploua destul de tare.
Daca nu posteaza altcineva, cand va fi vreme frumoasa voi merge special pentru spatiile de servicii.
Ca idee, pot sa-ti spun insa ca formatul de spatiu de servicii este generos dimensionat, desi locuri de parcare nu mi s-au parut a fi foarte multe. Nici pentru camioane si nici pentru autovehicule.

O mostra cu montajul stramb al stalpilor, intre imaginile postate de radutm:
Quote from: radutm on October 23, 2012, 03:37:41 PM
A doua tura de poze, de la Izvin pe sensul de mers catre Giarmata

[...]

[...]

nenea_hartia

^ Au niște piulițe de reglare la bază. Probabil nu sunt încă reglați pe verticală.

BoGDaN

@Ionut
Multumim pentru poze si mii de multumiri sursei care trebuie premiata cu o sticla de whiskey :)
Pe Pecica-Arad nu au nicio sansa sa dee drumul pe 20 decembrie. E mult de munca. Aprilie e fezabil!

mishu77

Quote from: mishu77 on October 28, 2012, 09:06:51 AM

Din capatul sensului giratoriu pana la DJ 143 terasamentul e gata cu stratul de binder pus pe el. La podul care va supratraversa DJ143 se pare ca nu sa mai facut nimic de vreo 2-3 luni pentru ca e in acelasi stadiu.

Revin cu 2 poze de acolo

filippasteur

Hello world!

Urmaresc de ceva timp acest form; felicitari celor care l-au initiat si care il modereaza!!!

Doua informatii legate de Sibiu-Orastie (sper sa nu fie aiurite): am trecut sambata seara pe la 20:30 de la Sibiu la Saliste si am constat cu uimire ca la acea ora inca erau muncitori care lucrau pe unul dintre viaductele de la Hula Sacelului (cel scurt dinspre tunel). In plus pe DN1/7 a aparut un sens giratoriu inainte de urcarea pe Hula Sacelului. Poate urmeaza ca intr-un viitor nu prea indepartat (decembrie 2012?) sa deschida circulatiei portiunea de autostrada cuprinsa intre nodul Sibiu-Vest (Sura Mica) si Hula Sacelului iar acest giratoriu sa fie pentru legatura A1 -DN1/7?

radutm

@Ionut, multumiri sursei secrete! Lotul Arad-Pecica arata excelent si din satelit:

Sursa: digitalglobe.com 26 octombrie 2012

cont inchis

BoGDaN

bine ai venit filippasteur.

Da se lucreaza, stim si vedem si noi cei din zona. Dar oricum vom vedea intarziere.

mariansb

cateva poze de pe lotul straco(dupa Sebes catre Sibiu) facute sambata dimineata;

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell