Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 66 Guests are viewing this topic.

laszlo.robert

Umplutura galben-maronie de la Illia bănuiesc că este cel excavat de la Holdea ?

gruiarew

Nu cred. O duceau până înainte de Ohaba. E o curbă la stânga de unde se vede parcarea de pe autostradă, pe sensul spre Deva, apoi una la dreapta unde e ceva drum. Pe acolo ieșeau. Îmi cer scuze nu știu să pun harta de pe telefon. O să editez când ajung la calculator.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Quest

Quote from: gruiarew on July 29, 2018, 03:05:00 PM
Azi, duminica se săpa la Holdea într-o veselie. Așa furnicar eu n-am văzut. Se circula la paletă. Fără poze că era prea mare agitație să mă mai bag și eu în seamă pe acolo.

Furnicarul era mai mare decit asta pe care l-am prins eu in 07.07 (dupa care liniste totala timp de 3 sapt) ?

Common sense will get you far !

wifi

flashu74

Parca aveau o factură emisă. Or fi încasat banii și poate leagă câteva zile de lucru mai intens. Eu în continuare cred că lotul ăsta poate fi gata anul ăsta dacă se vrea.

Ionut

Nu va fi gata anul asta chiar daca s-ar semna azi aditionalul si se va mobiliza constructorul intr-un mod exemplar. O sa pun o referinta pe postul asta si mai discutam in decembrie. Nu mai cred in minuni de genul asta. :) Pacat, cand ne gandim ca acest lot trebuia si putea sa fie gata de anul trecut... daca se semna aditionalul...

flashu74

Pai daca se deschid ST3+4, rămâne pentru anul viitor deschiderea LD3+4. Altfel nu prea ar mai fi nimic anul viitor. Dar nici anul ăsta nu mai bate 100 ani- 100 km . Recunosc că eu la începutul anului am avut naivitatea să sper la asta.

wifi

100 ani- 100 km, nu prea cred. Toate problemele au un numitor comun: banii. Aditionalele, tunelele, toate au legatura cu banii, bugetul este limitat. Se stie prea bine dece.

Ionut

Va rog sa vorbim aici strict de A1. Multumesc!

@Quest
Poti ajunge azi sau zilele astea la Holdea? Vezi daca poti ajunge intr-o zi lucratoare sa iei cateva cadre de sus.

gruiarew

Aici duceau pâmântul: https://goo.gl/maps/ZteJiG68gZt

@Quest, nu, erau mai puține. Dar era duminică. Eu doar duminica am posibilitatea de a trage niște poze. Vinerea sau joia când trec în sens invers, tot timpul mă prinde ora 21+.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Quest

Gruia, atunci din pacate ce-ai vazut tu e departe de un furnicar, e inca o dovada ca Comsa a vrut in 07.07 doar sa demonstreze forta, chestie de imagine.
Conditioneaza implicarea pe mai departe la Holdea de semnarea Aditionalului ? Ok. Dar daca acel act se semneaza el n-are absolut nici o legatura cu situatia dezastruoasa de la Nod Ilia, unde din 'optimizari' si-au redus costurile scurtind un pasaj de 1300 m (in zona cu ape freatice), la doar 300 m (~40+220+40)
Am impresia ca chiar si daca termina la Holdea, vom merge numai pe relatia Holdea-Grind. Dupa care Ilia-Soimus.

Ionut nu promit dar ma voi stradui.
Common sense will get you far !

gruiarew

Quest, eu comparam cu ce-am văzut eu. De fiecare dată când treceam ori era liniște, ori câte un excavator anemic râcâia pe acolo cum face pisica. Totuși nu pricep agitația asta duminică, doar ca să fie liniște restul zilelor. Poate se apucă în sfârșit de lucru că mie unuia mi s-a luat de DN68A.

@Ionuț, deși-ți dau dreptate, în afară de Holdea prea mult de lucru n-ar fi. Să se astupe la Ilia și să termine la Grind. În rest cred că e asfalt deja peste tot.

bbk

Unde mai exact la Holdea?  Sunt în Cosava,  pot da o raita pe acolo

flashu74

În dreptul sensului giratoriu. Cel nou.

bbk

Pe drum
Stau pe loc înainte de sens