Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 63 Guests are viewing this topic.

radutm

Nu inteleg de ce s-au miscat atat de incet la nodul de la Giarmata, dar se lucra in continuare destul de mult (poze de ieri dimineata):

cont inchis

iuli

Multumiri de poze. Precum se vede nici urma de stalpi de iluminat. :-(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorinparau

Quote from: iuli on October 20, 2012, 09:59:08 AM
Multumiri de poze. Precum se vede nici urma de stalpi de iluminat. :-(

Stalpii nu-s o problema (cred), la centura Sibiului au fost montat la cateva luni bune dupa inaugurarea centurii orasului....

Important a fost sa vina boc sa puna paharu cu apa pe bordu Duster-ului!  :lolz:

Ionut

Merci radutm pentru update! Intr-adevar vad ca mai au ceva de lucru... :(
Stalpii pot fi o problema pentru ca in noduri cam trebuie sa ai vizibilitate buna. Se poate si fara, insa pentru siguranta e nevoie de iluminare.

iuli

Stalpii sunt o problema pentru ca sunt foarte greu de montat sub trafic. Poate ca la Sibiu traficul in acele noduri nu era atat de mare precum e la nodul de la Giarmata.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

cineva

Drumul de la Giarmata pana la nod cum mai e? L-au mai carpit si pe acela sau au de gand?

udar

drumul este OK , doar la sensuri au fost probleme ca nu erau terminate si au aparut gropi.......

bogdymol

Cateva poze facute Miercuri de pe DN7 Deva-Sibiu:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Viaductul Aciliu:

Viaductul Săcel:

Aici va fi ceva interesant:

Centura Sibiu:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

user201

Mulțumim de poze bogdymol. Nu sunt progrese chiar spectaculoase, dar lucrurile par a începe să prindă contur.
Să sperăm la o toamnă cât mai lungă, cam până prin Decembrie  :lol:

udar

bogdymol  :cheers:
multumim de poze chiar eram curios de cele 2 viaducte in ce stadiu sunt..................mai este de tras sper sa tina si vremea cu ei

tonică

Mulţam bogdymol pentru imagini. Se vede clar la Aciliu că declaraţiile din presă erau exagerate şi mai e de lucru încă chiar şi la pilonii de pe sensul pe care urca grinzile. În plus, mi se pare mie sau chiar lipsesc ambii piloni penultimii din fotografie? Sau mă fură unghiul?

mariansb

Am fost azi ,in jurul amiezii , pe A1 de la Arad la Tm .Pe autostrada se lucra in cateva puncte la remedierea denivelarilor de la unele poduri,podete (unele sunt finalizate pe ambele sensuri)fiind frezat asfaltul .Se lucra si la unele pasaje peste autostrada.
Pe sensul Tm-Ar ,inainte cu vreo 4-5 km de intersectia cu DN69 erau lucrari de amenajare (a unui spatiu de servicii oare?)
Se muncea si la nodul de la Giarmata,unde par sa fie pe ultima suta de metri.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Ionut

Suuuuperbe cadre, multumim mult bogdymol! :cheers: (Dar ce watermark ai pus... :lol:)

QuoteÎn plus, mi se pare mie sau chiar lipsesc ambii piloni penultimii din fotografie? Sau mă fură unghiul?

Hm, sa stii ca parca deschiderea e cam mare...

QuotePe sensul Tm-Ar ,inainte cu vreo 4-5 km de intersectia cu DN69 erau lucrari de amenajare (a unui spatiu de servicii oare?)
Hm, parca nu era acolo spatiu de servicii. Sa fi inceput deja o investitie privata in zona? Sa fii/fiti atenti cum evolueaza. Daca e la 4-5 km de nodul cu DN69 este posibil sa fie ceva investitie. Eu tin minte ca zona de servicii este undeva pe langa nodul de la Ortisoara. Sau poate gresesc, cine face naveta cred ca stie.

bogdymol

^ Pe DN69 s-a amenajat intersectia cam la 2-3 km sud de nodul Arad-sud. Pe semne scrie "Centru Comercial", dar in afara de intersectie nu e nimic amenajat.
drumurile mele