Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 95 Guests are viewing this topic.

anacronox

S-a mutat traficul pe noul traseu la Holdea

"Începând de astăzi, în zona intersecţiei cu autostrada #A1 pe raza localităţii Holdea, circulaţia pe DN 68A se va desfăşura pe traseul nou construit, care include şi un sens giratoriu. Acest lucru va face posibilă continuarea lucrărilor la Lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva. Traseul drumului național va fi deviat pe o porțiune de circa 800 de metri.
Rugăm participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră, precum și viteza de circulație impusă."

https://www.facebook.com/DRDP.Timisoara/posts/592986261063961

elphax

parca nici la Soimus nu sunt ...

marinul

Quote from: rusugxg on June 08, 2018, 08:59:05 AM
La viaductul Branisca nu trebuie rosturi de dilatatie? Se pun mai tarziu sau nu sunt necesare?

din cate tin minte se pun dupa ce se toarna stratul de uzura

voicul

^Si asa a fost modernizat si DN68A pe o portiune de 800 de m.

Mai sunt vreo 14.5 km care trebuie neaparat reparati.

alecu26

Quote from: florin74 on June 07, 2018, 06:24:02 PM
Quote from: rocklee on June 06, 2018, 06:51:13 PM
imagini din sapatura ...cu viaductul unu deal soimus ...si cu foreza ...care executa piloti forati ....si a facut aceasta operatie cam pe o  distanta  ...de 200 de metri de la culee...

Powered by API/PUM imgur uploader

Asta Alecu26?

Da, dar ai trisat. Aparent au inceput lucrarile la ancorele autoforante.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

voicul

Ca fapt divers legat de DN68 - maps nu stie de "noua deschidere" si deviaza traficul:

Powered by API/PUM imgur uploader

pasadia

Google Maps nu actualizeaza decat foarte greu, si asta e deja boala veche. La urma urmelor, cine in toate minitile mai foloseste google Maps? Waze, Wae, Waze!!!!

PS: vad ca nici Waze nu ruteaza inca pe varianta.

Kidu

Eu stiam ca au o colaborare si datele de trafic de pe Google Maps sunt luate de la Waze.

voicul

Pe desktop imi e mult mai usor sa intru/gasesc o destinatie pe maps. In masina e mai util Waze.

Waze a fost cumparat de Google si intradevar asa merg actaulizarile: Waze - Maps.

Ma asteptam sa nu fie noul drum pe maps, nu ma asteptam sa fie inchis. Detalii care se rezolva de la sine.

Ce e important: s-au apucat de noua bretea?  :lol:

perfidus

Pentru @alecu26, inca din 25 mai DRDP Timisoara ne anunta ca se monteaza ancore pentru plasa. Pe mine ma surprinde ca n-au decat un utilaj, dar probabil si-au facut ei ceva calcule ca pana vine iarna le termina de infipt...

Quote from: gdaniel on May 25, 2018, 11:48:18 AM
Inca ceva info de la DRDP Timisoara:

https://www.facebook.com/DRDP.Timisoara/videos/586093978419856/
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

ciprebbe

Da, de peste doua saptamani se monteaza ancorele, alecu26 a ramas putin in urma :) si pe filmare se vad acolo baietii.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

RaduC

Quote from: Kidu on June 08, 2018, 10:33:11 AM
Eu stiam ca au o colaborare si datele de trafic de pe Google Maps sunt luate de la Waze.

E mai mult decât o colaborare, Google deține Waze din 2013

GabiHd

Am raportat deschiderea de la Holdea, pe pagina de Facebook a Waze Romania, https://www.facebook.com/groups/WazeRomania, sper sa o rezolve rapid Paul Dorneanu.

Google Maps este si va ramane neactualizat, utilizatorii simpli nu mai pot edita harta. In schimb, Waze este cel mai "Up to date" navigator. Folisiti-l cu incredere.

perfidus

Sunt vectori GPS care pot sa sugereze ca s-a deschis varianta Holdea  - pe harta editorului Waze. Au facut anuntul ca se va deschide astazi, poate nu s-a deschis la prima ora; posibil undeva mai pe la pranz sa fie si actualizat.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

danutzu_1069

La Waze se va actualiza si harta INTL, cat de curand. In mod uzual de pe o zi pe alta dar sunt si cazuri de actualizare de doua ori pe zi...