Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 48 Guests are viewing this topic.

MHN

In principiu, sper:
- sa se confirme inca o data ca ziarul respectiv si subiectele din infrastructura sunt doua domenii paralele
- sa se deschida circulatia azi, deci.

PS: Ponta, oricum nu are ce cauta la inaugurarea de autostrazi...

madad

Stirea a fost prezentata azi dimineata si de Digi24.  :(

Ionut

Pana una alta, un cadru de la sursa secreta... de la nodul A1-Arad bypass...

Nu stiu daca mai primesc si alte poze, sa vedem.

sebba

Confirm filmarea, am apucat sa vad cateva seccvente.
E filmat de la caransebes la nadlac, din mai multe bucati.

Si se pare ca se deschide la ora 15:00
S-a solicitat si filmare aeriana. Vine nu stiu ce ministru...
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

Probabil Silaghi.

Frate, da' puteai sa le zici foarte clar ca nu e nicio problema daca nu vine Ponta. Poate nici Silaghi sa nu vina, sa nu vina nimeni. Ne duceam noi sa o inauguram... nicio problema! Oricum avem filmulete, reportajele exceptionale ale lui iuli si stim despre autostrada asta mai multe decat stie Silaghi. Am urmarit autostrada asta de la un capat la altul, putem sa o inauguram noi, nu ne e rusine cu ea sau cu felul in care a lucrat UMB.

Bine ca totusi se deschide, era culmea ridicolului sa nu deschida nici azi pentru ca s-a suparat Ponta pe presa. :rant:

b69crx

poate termina si Alpine anu' asta, ar fi exceptional...ceva sanse?

MHN

Quote from: sebba on October 11, 2012, 11:34:08 AM
Confirm filmarea, am apucat sa vad cateva seccvente.
E filmat de la caransebes la nadlac, din mai multe bucati.

Si se pare ca se deschide la ora 15:00
S-a solicitat si filmare aeriana. Vine nu stiu ce ministru...
La ce filmare te referi?

Ionut

Quote from: MHN on October 11, 2012, 12:11:25 PMLa ce filmare te referi?

Vezi daca nu urmaresti toate threadurile? :p
Citeste de aici incepand.

@b69crx: nicio sansa pentru Alpine sa termine anul asta. In primavara insa va fi gata daca totul e OK (adica daca se vor pastra fondurile).

Sică

Quote from: b69crx on October 11, 2012, 11:51:00 AM
poate termina si Alpine anu' asta, ar fi exceptional...ceva sanse?

Nu cred că e de dorit, având în vedere că ar trebui să îşi prelungească lucrările într-un sezon care nu garantează o calitate foarte ridicată, oricât de mult s-ar zbate constructorul. Uită-te la lotul Astaldi - FCC. Alpine merge bine şi se încadrează lejer în graficul anexat la contract, zic eu. Se lucra şi pe parcări, una era gata bordurată, mai trebuia betonat şi construite bazinele de apă şi toaletele, ceea ce se poate face lejer. La C.I.C. iarăşi se lucrează. Până la primăvară vor fi gata, zic eu. Păcat că Romstrade stă şi beleşte ochii la calendar. Cu cei care mai vorbesc, toţi spun că dau marfă la Romstrade doar când se plăteşte totul în avans. Aşa că îţi dai seama ce ritm de lucru e acolo. Oribil.

ciprebbe

Quote from: Ionut on October 11, 2012, 11:41:15 AM

Bine ca totusi se deschide, era culmea ridicolului sa nu deschida nici azi pentru ca s-a suparat Ponta pe presa. :rant:

Iti dai seama ce si-o aude de la noi si de la presa daca nu deschid azi.

Daca va fi la ora 15 sper ca forumistii care si-au dat intalnire la capatul dinspre Lugoj sa fie prezenti si insotiti cu ap foto si video.
Noi ceilalti raspanditi prin toata tara si lumea , asteptam cu sufletul la gura sa vedem pozele si filmarile din teren.
Hai baietii ca se poate!!!
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

@Sică: consistent comentariul tau, ceva imi spune ca ai potential sa devii un coleg foarte valoros. Doar al doilea coleg care scrie cu diacritice, un lucru extrem de rar. Aici doar nenea_hartia mai scrie corect. Iar el este esential pentru aceasta comunitate. Deci avem sperante mari de la tine, bine ai venit! Nu te sfii sa ne aduci vesti de la surse "cu care mai vorbesti". :cheers:

Apropo de surse, mai primesc cate o poza de la sursa secreta, probabil are treaba prin zona Alpine.
Iata ce armata a mobilizat Alpine pentru asfaltari in zona nodului cu Arad bypass.

sebba

Quote from: MHN on October 11, 2012, 12:11:25 PMLa ce filmare te referi?

mai vor INCA o filmare, lasa ce s-a filmat ieri, sa filmeze cand incep camioanele sa mearga pe bucata aia, azi la ora 15:00
cel putin asa am inteles, eram de fata cand a sunat telefonul (rosu) si au solicitat ca avionul sa fie acolo sa filmeze

Sailing away! S/Y Haimana

Sică

Mulţumesc de primire, Ionuţ! Sper să pot aduce informaţii utile de-a lungul timpului.

Saluti!

Ionut

Mda, drumul de legatura A1 Nadlac-Arad cu DN7, in apropiere de Nadlac. Lot Romstrade. Pace si prietenie... :bash:

Cum sa nu-ti vina sa le spui ceva de dulce?! :rant:

Time-and-Space

nu am mai fost prin zona, dar impresia mea era ca half-profile pana la pecica ar fi fezabil anul asta, dar depinde si de vreme. cei mai cu prerogative si informatii se pot exprima. distanta nu e foarte mare pana la nodul cu dn7.