Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 41 Guests are viewing this topic.

savagedanyro

...live the moment...

mariansb

Practic de la iesirea din Alba Iulia(podul peste Mures)pana la nodul Lancram sunt 8,4 km
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

stangabriel

La ora 23 50 cand am trecut pe centura Arad utilajele lucrau,compactau bretelele nodului pe lotul Alpine.

adsailton92

Quote from: mariansb on October 09, 2012, 11:05:52 PM
Practic de la iesirea din Alba Iulia(podul peste Mures)pana la nodul Lancram sunt 8,4 km
Salut,
Inseamna ca avem o situatie similara celei de la Cluh-Napoca,.......fata de Gilau.E bine pentru Alba-Iuleni.

panda05

Quote from: stangabriel on October 10, 2012, 01:06:39 AM
La ora 23 50 cand am trecut pe centura Arad utilajele lucrau,compactau bretelele nodului pe lotul Alpine.

in dimineata asta la ora 8 pe lotul Alpine ei puneau asfalt:

IT Manager

Ionut

OMG, ce inalte si lungi sunt acele terasamente ale bretelei A1 (a se vedea proportia in comparatie cu inaltimea celor doua utilaje din varf, parca sunt compactoare). Alpine kicks ass, isi respecta blazonul. Si fac singuri acest lot. Ce inseamna companie serioasa... Merci de update!

anacronox

auzisem intr-o vreme ca autostrada in zona deva-soimus ar avea si rol de dig impotriva inundatiilor provocate de Mures. stie cineva daca astea erau doar povesti sau chiar s-a tinut cont de acest aspect cand au facut terasamentele alea inalte? MS mult anticipat pt raspuns

panda05

Quote from: panda05 on October 10, 2012, 11:16:01 AM
Quote from: stangabriel on October 10, 2012, 01:06:39 AM

in dimineata asta la ora 8 pe lotul Alpine ei puneau asfalt:

mai demult:

si mai demult.

IT Manager

radutm

Quote from: mariansb on October 09, 2012, 11:05:52 PM
De la iesirea din Timisoara si pana la nodul de la Giarmata sunt cam 10,7 km. Dar daca luam in considerare teritoriul administrativ (vezi gmaps), vedem ca sunt doar 6 km intre limita administrativa a Albei Iulia si nodul de la Lancram. E normal ca zona respectiva sa fie una industriala si se poate ca autostrada sa stimuleze dezvoltarea catre sud a orasului. Din punctul asta de vedere, ii putem spune linistit autostrada Deva - Alba Iulia - Sibiu.
cont inchis

user201

@anacronox nu cred ca este si dig cu scopul de a proteja zona, cel putin nu in totalitate, deoarece la podul peste Mures cu siguranta va trece apa dincolo de dig.

@panda05 ma bucur foarte mult sa vad cum mai merge lotul Alpine in ultima vreme si mai ales faptul ca se vad progrese. Sincer cred ca Deva-Orastie si lotul Alpine vor fi primele deschise in intregime, cel mai tarziu candva in primavara viitoare.

Ionut

Sigur nu este gandit ca dig. Mai mult ca sigur. Nu e vorba doar de podul peste Mures, sunt multe podete care ar lasa apa sa treaca in caz de inundatie. Terasamentele s-au facut asa de inalte pur si simplu pentru a proteja autostrada... in niciun caz nu s-a avut in vedere un dig. Eu am zis de Afsluitdijk in gluma. :)

djsmeu

10x pt poza panda05....ma bucur ca se lucreaza pe lotul alpine.....da de romstrade stie cimeva ceva???cand urmeaza o filmare din avion?? :)

b69crx

azi inaugurare la lotul I TM-lugoj?

radutm

QuotePrimul tronson din Autostrada Timisoara-Lugoj e gata, dar soferii nu se pot folosi de ea, pentru ca autoritatile l-au asteptat pe Ponta sa taie panglica! FOTO!
TIMISOARA. Primul lot din autostrada-record, care a fost finalizata cu circa 6 luni inainte de termen, mai exact Autostrada Timisoara-Lugoj, este gata, au fost trasate marcajele, au fost montate indicatoare, dar nici urma de sofer. E pustie!
Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro/primul-tronson-din-autostrada-timisoara-lugoj-e-gata-dar-soferii-nu-se-pot-folosi-de-ea-pentru-ca-autoritatile-l-au-asteptat-pe-ponta-sa-taie-panglica-foto/10/10/2012

In lipsa altor noutati, nu cred ca inaugurarea mai are loc astazi. Deci si intalnirea se amana, din lipsa de obiect.
cont inchis

Ionut

Mi se pare incredibila situatia, de un penibil greu de imaginat. Sper totusi sa dea drumul astazi.