Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 39 Guests are viewing this topic.

Ionut

Quote from: davyl on October 09, 2012, 11:03:54 AM
Cat despre Via Carpatica, daca nu ma insel, s-a mai vorbit deja pe forumuri, subiectul fiind discutat inca de acum 1-2 ani... Ionut, ma insel sau am dreptate?

S-a vorbit, insa e prematur sa luam in considerare acest proiect, parerea mea.

radutm

Na ce ziceti de asta?
QuotePONTA: Nu mă duc să inaugurez 10 km de AUTOSTRADĂ
Premierul României Victor Ponta a infirmat informația de ieri potrivit căreia joi ar fi mers la Timișoara pentru inaugurarea primului tronson de autostradă dintre Timișoara și Lugoj.

"Nu mă duc să inaugurez 10 km de autostradă. Mă duceam dacă erau 50", a declarat premierul.

Ieri apăruse o informație potrivit căreia primul ministru al României, Victor Ponta se va afla, joi, la Timișoara, pentru a inaugura tronsonul de autostradă Timișoara – Lugoj, de 9,5 kilometri care este finalizat.

Cei 9,5 kilometri de autostradă dintre Timișoara și Lugoj,  care reprezintă primul tronson, s-au finalizat cu circa 6 luni înainte de termenul fixat pentru aprilie 2013.
Sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/ponta-nu-ma-duc-sa-inaugurez-10-km-de-autostrada-172666.html

Eu sper ca inaugurarea sa aiba loc indiferent de oficialitatile care vor veni sau nu.
cont inchis

Bogdan.j

Asta e tara in care traim,condusa de Micky Mouse Ponta si ai lui citez "tovarasi si priecini".Si uite asa Timisul si in special Timisoara este luata inca odata in batjocura de acei cativa cu iz de mititei care sunt la putere si pentru ca inca suntem bantuiti de fantomele trecutului chiar daca au trecut 22 de ani,tot se rup in doua de ciuda si ura condimentat cu mult prea multa mandrie prosteasca,in loc sa actioneze si sa faca ceva benefic pentru aceasta tara.Ca sunt 2000 de km de autostrada sau 0,5 km de autostrada inaugurati pentru mine personal mie fix egal atat timp CAT SE FACE ceva(daca in 15 ani nu s-a facut nimic)si e benefic pentru TOTI nu numai pentru o regiune a tarii.

Cu scuzele de rigoare pentru toate apropourile politice si nepolitice,pentru mine cei ce sunt la guvernare acum au demonstrat ce pot si cat ii duce capu iar din partea mea se pot linge pe bot pentru viitorul meu vot.

Nici nu stiu ce ma mai amagesc atat,ne meritam soarta,suntem mult prea putini oameni deschisi la minte pentru a face o diferenta.

My 2 cent's
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

Raducu Popa

Quote"Nu mă duc să inaugurez 10 km de autostradă. Mă duceam dacă erau 50", a declarat premierul.

Si cand s-a deschis Cernavoda-Medgidia de ce s-a dus? Ca nu erau 50 si pe deasupra erau si pe un fir....sau atunci era in febra demiterii marinarului....

Ionut

Un nebun arunca o piatra in apa si 10 destepti isi sparg mintile cum sa o scoata. Declaratii politice, ar trebui sa va dati si voi seama si sa nu va stresati inutil. Puneti la suflet toate ineptiile scoase de un politician penibil. Vedeti sa faceti poze la inaugurare.

Klaudiu!!!

Quote from: radutm on October 09, 2012, 01:29:22 PM
Na ce ziceti de asta?
QuotePONTA: Nu mă duc să inaugurez 10 km de AUTOSTRADĂ
Premierul României Victor Ponta a infirmat informația de ieri potrivit căreia joi ar fi mers la Timișoara pentru inaugurarea primului tronson de autostradă dintre Timișoara și Lugoj.

"Nu mă duc să inaugurez 10 km de autostradă. Mă duceam dacă erau 50", a declarat premierul.

Ieri apăruse o informație potrivit căreia primul ministru al României, Victor Ponta se va afla, joi, la Timișoara, pentru a inaugura tronsonul de autostradă Timișoara – Lugoj, de 9,5 kilometri care este finalizat.
Cei 9,5 kilometri de autostradă dintre Timișoara și Lugoj,  care reprezintă primul tronson, s-au finalizat cu circa 6 luni înainte de termenul fixat pentru aprilie 2013.
Sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/ponta-nu-ma-duc-sa-inaugurez-10-km-de-autostrada-172666.html

Eu sper ca inaugurarea sa aiba loc indiferent de oficialitatile care vor veni sau nu.

Cu asta Dr Victor Ponta chiar "ne a castigat respectul"
scuze de off-topic

Raducu Popa

:lol:
Nu ne stresam, scoatem si noi in evidenta bataia de joc, pentru cei care inca mai cred in baliverne si viseaza la cai verzi si buburuze albastre.

Bogdan.j

@R@du

Si uite asa zicala "cand o zbura porcu'..." isi are locul perfect pentru astfel de situatii.
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

simba

Normal ca nu merge, doar firma constructoare este cunoscuta ca avand legaturi cu opozitia. Pentru Doctore nu conteaza ce a facut acea firma ci pe cine sprijina ea. Daca o firma ruseasca inaugura un lagar era primul sa vada primi romani pusi sub talpa ruseseasca.
Ma rog, eu ca multi oameni ai acestui stat ne-am cam saturat sa vorbim fara sa fim ascultati.

Ionut

Guys, hai sa il lasam pe Ponta cu ale lui. OK? Back ontopic, please.

Klaudiu!!!

L.E.    Din categoria zvonuri si barfe

Sper sa nu se supere colegul nostru izibizi de pe celalalt forum dar il citez si aici

O informatie aparent nevinovata si care oricum nu se poate verifica. A fost publicata ca si coment la un mat de presa publicat pe www.tion.ro. Stie cineva ceva mai mult? Aveti coment-ul exact motamo cum a fost postat.

Sector 3a, Cluj Vest (Gilau) – Mihaiesti, Km 0+000 – Km 25+500, Tronson 3a1 Km 0+000 – Km 8+700 Tirrena Scavi SpA
Timișoara – Lugoj, lotul 2, între km 54+000 și km 79+625 Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL
sectorul Dumbrava - Ilia, lotul 2, între km 27+620 și km 56+220 Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL
sectorul Dumbrava - Ilia, lotul 3, între km 56+220 și km 77+361 Asocierea Teloxim Con SRL (Tehnologica Radion) – Comsa SA – Aldesa Construcciones SA – Arcadis Eurometudes SA
sectorul Ilia - Deva, lotul 4, între km 77+361 și km 99+500 JV Strabag SRL – Straco Grup SRL

Daca e adevarat ce parere aveti???

Tavi

Ce parere sa avem? Hai sa vedem intai anunt oficial si dupa aia sa vedem ce resurse se aloca si dupa aia cat de natural se misca castigatorii .... Pana acum pe lucrarile care au beneficiat de fonduri, cu exceptia firmei baiatului cu avioane, restul si-au facut treaba la timp si de calitate (cu mici scartzituri) dar OK.

iuli

Parerea mea e ca UMB a primit prea mult... Totusi chiar doua loturi? Come on... Acum sa ii vedem la treaba.
Si cine is aia de pe lotul 3 Lugoj - Deva???

Si nu va mai agitati atat cu "presa" asta ca fac scandal ca sunt doar 10km ca daca era toata autostrada dintre Timisoara si Sibiu dar lipsea portiunea asta ...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

lautaxi

Am povestit cu cineva care a lucrat sofer la Straco si m-a cam speriat,mi-a zis ca dupa ce s-a batatorit in mai multe straturi de balastru inca masinile lor incarcate se infundau in el in unele locuri iar ulterior dupa ce s-a turnat balastul stabilizat au aparut fisuri in mai multe locuri cea mai grava care si-o aminteste era in drept cu gara Turdas in fine totul s-a acoperit cu asfalt si e k la prima vedere .Sper sa vb prostii tipul asta ca s-a despartit de ei si sa nu fie nimic adevarat.Mentionez ca am scris de Simeria-Orastie pt ca la Simeria -Deva Strabag a adus zgura de la combinatul din Hunedoara si nu cred ca o sa fie probleme.

radutm

O mica parte din Centura Sebesului vazuta din satelit, astazi 9.10.2012:

Pacat ca nu se vede mai mult, dar interesant de observat cat de aproape este Alba Iulia de autostrada, mai aproape decat este Timisoara de nodul de la Giarmata. 
cont inchis