Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 60 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cuculean

La giratoriul de la Soimus au aparut traverse noi.

Se lucra intens atat la traversarea de la Soimus cat si la Dealul cu Lilieci.

Dan74

Aici nu este o problema? ca eu vad ca semiremorca este la nivel cu pilele.

ticker

iluzie optica datorata distantei de referinta si a unghiului.

e ca si cum ai spune ca luna si soarele au acelasi diamentru (deoarece luna acopera in intregime soarele la o eclipsa)

dorum

iluzie optica, la fel ca in poza cu cisterna roz de la dealul cu lilieci

Tavi

Quote from: Dominik on September 05, 2017, 03:24:51 AMIn nodul Soimus, partea spre Lugoj de asemenea se pot monta grinzile
Nu chiar :) mai este un "moț"

pbh

Motul ala il rezolva Dorel cu un strat de asfalt :)

osandu

Si mie mi se pare o problema. Se vede camionul mai departe si mai inalt decat pilele care sunt mai aproape de obiectiv si mai jos. Dar daca colegii mai vechi de pe forum si cei care au fost pe teren zic ca e iluzie optica, sa le dam crezare.

Sent from my SM-A320FL using Tapatalk

Allex

Defapt este invers, camionul e mai aproape de fotograf decat pilele. Tocmai de asta par asa de joase. (Pilele sunt putin mai in spate de dubita neagra/albastru-inchis).
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

GDPR

^Care e problema, te apleci putin cand treci pe sub pasaj ;)

rocklee

nu sunt tranverse noi sunt luate din depozitul de unde se va face cic -ul..... :)

Mihai_C_Radu

Sambata seara am avut placerea de a parcurge A1 de la Nadlac 2 pana la Sibiu... Nutream in secret speranta ca voi ajunge in timp util la LD3 si LD4 pentru o sedinta foto :). Rontaiam in minte si scenariul unei intalniri intamplatoare cu Furia Rosie si maestrul Roklee... O:-)

In sfarsit, din pacate planul meu a fost putin dat peste cap si am ajuns la Holdea tocmai la 20.30h, pe intuneric...

Astfel, singura informatie relevanta pe care o pot furniza este ca sambata seara la 20.30h in zona Holdea se lucra relativ serios in zona sensului giratoriu si peste DN, la terasamentul autostrazii...   

Si o info offtopic aproape... dar mi se pare haios sa o redau totusi... mai tineti minte deschiderea PTF si indicatorul gramatical eronat scris despre care se facea atunci haz pe forum? E tot acolo, corectat pe genunchi! :p  (punct de trecere a frontierei rutiere vs. punct de trecere a frontierei rutier  >:( jalnic...) 

Earthchild

Doamne, ce repede avanseaza cu pilele UMB-ul! Bravo rocklee, cu tine mai ca vad cum toarna fiecare mc de beton!

gdaniel

In ritmul asta pana in iarna o sa fie asfalt de la Ilia pana la pasajul Bejan inclusiv relocarea DJ706A si au sa fie gata 2 din cele 4 viaducte, Branisca si Deal Soimus Est.
Ma gandesc ca spre iarna au sa intre in forta si la viaductul Deal Soimus Vest si Nod Soimus si o sa se apuce sa foreze si sa lucreze la zidurile de sprijin de pe Dealul liliecilor.
Poate ne fac o surpriza placuta pana la inceputul verii viitoare..

NGC