Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 51 Guests are viewing this topic.

aschiutza

Ionut

Nu înțeleg de ce s-ar dori dezinformare pe tema asta. Recepția nu a fost făcută, este amânată. Poate săptămâna viitoare sa fie programata. Bătaie de joc.

teocharis

Quote from: alecu26 on February 07, 2017, 07:13:14 PM
Nu vreau sa dau idei..dar suspendarea aia a contractului pe PiSi poate fi destul de necontractuala si neconcurentiala. Schimba conditiile de cocurenta de la licitatie, asta daca nu exista vreo prevedere expresa in contract care sa poata da aceasta posibilitate.

nu vad ce judecator le-ar da castig de cauza: nu e nevoie de expertiza superspecializata ptr a intelege ca iarna este un timp mort ptr anumite lucrari infra (sf in teren, asfalt, etc)

RaduL@Bv

Nu stiu...Poate este impropriu sa postez aici, dar fiind cel mai citit topic, as pune aici:  .. Pe centura Sibiului, pe sensul de mers catre Vestem, pe prima banda este un crater enorm ( nu mai stiu locatia exacta) in care mi-a bubuit cauciucul si facut janta praf... Pe banda de urgenta mai erau oprite 2 autoturisme cu probleme la directie.. Mare lucru ca nu am fost aruncati in parapeti.. Le-am scri si celor de la CNAIR...in caz ca ii intereseaza.. MARE ATENTIE !!! L.E. Fain muzeul lotului 2 Lugoj Deva. Faina si aglomeratia din Faget..fain tare..🤔🔨

RaduL@Bv

Sincer, ar trebui dosar penal pentru cei care se ocupa de acest sector... Nu ca mi s-a intamplat mie..da-l naibii de cauciuc - dar este posibil sa moara oameni !!! fara exagerare

vancouver

Iar fondurile pentru intretinere au fost injumatatite in bugetul pe 2017 fata de 2016. Marfa nu?
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

laszlo.robert

Din ce in ce mai bine.Ce se mai aude de AC pe lotul LD 4 ?.Si licitatia tunelurilor de pe LD 2 .Mi se pare mie ca Luminita din capete este tot mai palida ,de altfel ca si de pe PI-SI ! 😩

alecu26

nu vad ce judecator le-ar da castig de cauza: nu e nevoie de expertiza superspecializata ptr a intelege ca iarna este un timp mort ptr anumite lucrari infra (sf in teren, asfalt, etc)

Ei na, chiar o fi greu sa forezi la 50 de metri adancime? Sunt 2-3 oameni la o foreza din aia si imbracati cu pelerine si protejati de frig e ok. In plus, oare altul care a mai depus oferta, nu a luat in considerare ca va fi si vreme de iarna? Si aici nu e vorba de nici un judecator. Daca acel SF e facut pe fonduri UE, o sa vina pur si simplu corectie financiara de la UE.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

nrb

Oare și deschidere TV-M, 6-10 februarie, o fi tot la minciuni?

Ionut

Tot ce știm noi acum este ca recepția s-a amânat, teoretic, pentru săptămâna viitoare. Vom vedea dacă săptămâna viitoare au chef sa facă acest pas și poate vedem apoi și deschiderea.

TibiV

Quote from: alecu26 on February 09, 2017, 08:34:34 AM
Ei na, chiar o fi greu sa forezi la 50 de metri adancime? Sunt 2-3 oameni la o foreza din aia si imbracati cu pelerine si protejati de frig e ok.

Alecu, cred ca nu e deloc greu sa forezi.
Cred insa ca este mult mai greu sa muti foreza la urmatoarea gaura iarna, prin zapada de cativa metri din munti...
Mai ales daca trebui cocotata (foreza) pe nu stiu ce panta/creasta...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

nrb

Ionut

Sunt in zona mai multi, dar daca nu avem o data pentru deschidere, avem degeaba in acest moment.

nrb

Atenție mare și la lăsatul serii!!

Cozak

Am trecut azi pe Lg-Deva si au inceput munca pe Lotul 3 la capatul lotului unde era camionul rosu este o foreza care lucreaza probabil la traversarea A1 catre Holdea. Se lucreaza si la viitorul viaduct al DN 68, e un compactor. Pe autostrada au inceput sa puna parapeti dinspre parcarea de scurta durata catre deva. Nu am reusit sa fac poze. Poate la intoarcere.
Lotul 2 nu e deschis.