Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 35 Guests are viewing this topic.

kumar

Apare deschis tronsonul de A1 dar nu ruteaza pe acolo google maps.

rocklee

Quest ...frumoasa expunere ,...

excelente cadre..... :gj: :thumbsup: :cheers:

sublimu

Nici OSM nu ruteaza pe tronsonul Cunta-Saliste.

rocklee

cu riscul sa imi iau dislike ....dar Cristi5...dami voie sa nu fiu de acord partial ... cu tine in ceia ce ai expus  ....

pote deti  informati pe care eu nu le detin ....
ce pot sa spun ca acea sapatura care se vede acum in ..primele doua imagini ale lui Quest ....este devierea ...TEMPORARA a deneului .....si dupa ce se va termina viaductul peste autosteada si se va reloca dnul ....acea sapatura VA FI VITOAREA BRETEA ...HOLDEA ....SI GIRATORIUL VA FI IN ..CAPATUL EI ...PE DN...,,giratoriul nu va fi asa cum reiasa acum in aceasta schema ...harta ...

ce am spus este ...strict doar ... parerea mea ..sustinuta doar sin ce am vorbit cu  ...muncitori care lucrau acolo ..nu cu ingineri ... :)

scuze pentru ca te-am contrazis  :)

stangabriel

Aha, Rocklee, vrei sa spui ca A1 nu va avea si a doua supratraversare din schema lui Cristi5. Pe sensul catre Timisoare breteaua de descarcare va fi spre dreapta.

Concluzia mea: Viaductul Dn peste A1 ramane aprox pe traseul actual Dn 68A. Dar ce facem cu descarcarea cand se finalizeaza si tunelele. Ramane de urgenta , dam jos parapetiii, sau facem un nod veritabil?

Ordinea ar fi urmatoarea:

Deviere Dn, constructie viaduct, revenire Dn pe Viaduct, sapare debleu pentru A1 cu conectare in curba si panta acceptabila cu devierea initiala catre viitorul giratoriu de pe Dn. Adica breteaua ce se vede in debleu acum, din stanga pozelor.

Cozak

Rocklee astea sunt doar speculatii.Nu stim cu adevarat cum se va face descarcare la Holdea, dar daca ar fi cum spui tu va trebui sa faca intai viaductul.Asta mai inseamna +1 an,adica 2018, ca asa e la noi.
In schimb eu tind sa cred ca acea bretea va fi relocarea definitiva a DN86 catre viaduct.Asa se vede in hartile cu constructia autostrazii.
Din interior nu sufla nimeni, nimic?"Transparenta" totala?

stangabriel

Dupa cum e sapat in zona autostrazii pe traseul devierii , pare ca urmeaza sa foreze pilonii viaductului. Cum am propus eu mai devreme ar insemna ca viaductul sa fie putin oblic fata de autostrada, putin probabil.

mishu77

Imi dau si eu o parere pentru ca acum intradevar se vede mult mai bine ce e acolo si cred ca ce a postat @cristi5 e mai aproape de adevar.

Daca in prima faza aceea bretea din giratoriu in autostrada este OK, dupa ce se finalizeaza tunelele aceea bretea o sa poata fi folosit doar pe relatia Deva - Lugoj.  Cei care vin pe relatia Lugoj - Deva nu au pe unde intra pe autostrada dupa ce autostrada este finalizata.

Cat despre podul peste autostrada in aceea zona este cel putin ciudat sa deviezi circulatia temporar si sa faci un pod pe actualul aliniament al DN care taie autostrada sub un unghi destul de ascutit, cand poti sa construiesti unu pod fara sa deranjezi circulatia deloc.

rocklee

acea sapatura este devierea temporara a dneulu ...pentru a se lucra la viaductul peste autostrada peste care vafi relocat actualul dn ...

mishu77

Cam prea multa munca pentru ceva temporar. Vom vedea ce va fi pana la urma.

cristi5

Da @rocklee am avut sansa sa primesc informatii in legatura cu Holdea, multumesc binevoitorilor! Ei nu au nicio vina pt lipsa de transparenta. Asa cum ati aflat recent, proiectul e aprobat, asa ca am pus pe OSM.

@stangabriel pasajul DN e ceva mai putin oblic decat am desenat eu (dar nu perfect ortogonal). Din pacate nu am uneltele cartografice necesare (sau timp sa le invat) pt a evita copierea de mana.

Breteaua de descarcare e in ambele sensuri (adica si "incarcare" pe A dinspre Timisoara), urmand ca dupa deschiderea tunelurilor sa fie doar iesire (poate in caz de inchidere a tunelurilor sa redevina intrare-iesire).

Ionut

Pai si ce-au zis binevoitorii? Pune-ne un desen, ceva. Este cum ai spus tu initial?

cristi5

Planse originale de proiect nu am intrebat daca pot sa pun pe forum. Este cum am pus pe OSM, cu precizarea ca e o copie de mana, cu inacuratetea de rigoare. Dar principiul se poate desprinde...

stangabriel

Ok,  giratoriu va fi pe dn in lateral, de unde se desprinde actuala deviere, cu o singura traversare A1?

Multumesc.

Ionut

Poate ne face delacroix o randare 3D. O:-)