Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 22 Guests are viewing this topic.

Stefan Tudor

la 23:35 inca trec tir-uri prin Apoldu de Sus!  probabil se va da drumul fie pe la 5 dimineata, fie maine pe zi pana la amiaza! dormiti bine, daca se deschide, o sa fiu primul care remarca! sunt cu casa la DN! :P noapte buna!

stangabriel

Wow ...eu deja ma gandesc ce va fi pe forum cand va fi gata Sibiu - Pitesti.

Daca deja marcheaza , se misca repede. Foarte tare.

SB76UFO

Ora 22:08
Ultimele poze, dupa care urmeaza rocklee cu o serie mai serioasa de poze, dar probabil dimineata ca abia pe la ora 22:15 am plecat spre casa.

PS. Asfaltul asternut inca era caldut si relativ moale.
"Prostia este eternă și invincibilă"

GDPR

Quote from: alin_simeriaveche on October 09, 2016, 11:06:16 PM
Chiar nu s-a putut remedia pe zi?pt o chestie minora se amana inaugurarea.

Nu se amana nimic, CNADNR-ul n-a zis niciodata ca se finalizeaza pe 9, ci pe 10. Iar receptia trebuie facuta pe tot OS3, nu doar pe cei 200 de metri, asa ca nu e de mirare ca s-au remediat si alte portiuni. Hai, un bob zabava pana maine  ;)

danutzu_1069

@SB76UFO
Da, se vede in penultima poza,, urma rotii lasata pe asfalt, de catre masina de marcat. :)

@stangabriel
O sa fim cu totii, nu pe forum, ci la Pitesti sau Sibiu!!

rocklee

salut forum ...acum o jumatate de ora am intrat in casa dupa o lunga calatorie si asteptare la deschiderea OS 3 ...Vestile le stiti deja

in jurul orei 16 am fost cu tudor stefan ...la ''groapa ''unde am gasito refacuta total erau si marcajele facut parapeti montati ...cat timp am fost acolo montau ultimi 4 stalpi si parapeti ...in rest se matura si se indeparta resturile de mizerie de pe asfalt

apoi spre ora 16 3o mam deplasat la nodul de la cunta ...unde era agitatie mare ...se tundea iarba se matura bretelele ....in timpul acesta am parct masina in apropiere si ..am stat de vorba cu o domna ...de la drumuri care mia spus ca se asteapta comisile tehnice ..politie , cei dela semnalizare ai siguranta circulatiei si pe cei din CNADNR ...apoi am vorbit cu un domn ..sef ...care mia spus  sa luat hotararea ca in seara aceia sa se dea drumul...peste o ora sau doua ...si am asteptat cu speranta ca se va da drumul ..dar se amana ...intre timp intre orele 19 si 20 sau preindat pe acolo tot felul de maini care mai decare mai ...negre si mai bengoase ....si am stat si am asteptat sus pe pod ...si la un moment dat  am vazut o maina cu asfalt si agitatie mare in capatul bertelei ...am coborat si surpriza ...se asfalta ...am asteptat pana la un moment dat ....si mam hotarat sa plec   ..si surpriza ma intalit cu un baiat din sibiu venea si el la pozat ...ma facut si cu el o sedinta foto ...pe care le pus deja ...inpreuna cu el am stat si de vorba cu un sef de lucrare de la hidro constructia care era ''putin ''suparat pe noi ca iam laudat ...numai pe cei de la companie ..si pe ei care au facut munca de jos nu am spus nimic ...dar a fost un om de isprava si printer ele ...ne spus ca se va da drumul in noaptea acesta ...dupa ce se va termina de facut marcjele pe portiunea asfaltata ...cam atata era despus ...acum incarc si eu pozele si sper dimineata sa le pun si eu ....in jurul orei 22 15 am plecat de la cunta spre casa ...multumesc baietilor pentru colaborare ..tudor stefan si sb76ufo ...si celor care au asteptat vestile in direct ...cu stima ROCKLEE

GDPR

Bravo, @rocklee! Iar pe Hidroconstructia macar unul de pe forum tot i-a laudat.  ;)

vancouver

Cei de la Straco or fi terminat partea lor de remedieri la nod Cunta?
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

SB76UFO

Reprezentantul Hidroconstructia spunea ca cei de la Starco au refacut de 3 ori gabioanele. Ca pamantul le tot impinge spre autostrada.
Utilajele celor de la Starco inca erau acolo.
"Prostia este eternă și invincibilă"

TibiV

rocklee. pentru dedicatia ta...
:cheers:

:lol:

PS
In seara asta am postat doar informatiile primite de la rocklee pe telefon,  de pe teren.... Si am spus de la cine am informatiile,,,
Si chair si asa, tot mi-am luat cateva dislike-uri ...
Nu mai inteleg cum judeca colegii de forum...  :o
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

@TibiV
Te mai uiti la like / dislike ??

Dale-n ....

@Roklee
Toata stima, si o ... tuica fiarta.
Erau 9grd la ora 19...

Dominik

You're in Steelers Country

danutzu_1069

Eu zic ca deja e istorie OS 3.

Si "privesc" spre urmatorul eveniment anuntat pentru decembrie....

Germany

În primul rând, mulțumim Rocklee!

În al doilea rând, meritul este pe deplin celor de la Hidroconstructia! Și poate o mică parte și a CNADNR-ului.
Au dat dovadă de seriozitate și profesionalism, ca atare au mai primit încă vreo 2-3 lucrări de la CNADNR, și anume centura Zalău și finalizarea centurii Carei parcă!
Să sperăm că și pe viitor vor face la fel și nu vor devenii delăsători ;)

Bravo lor

paulmare

:) bravo rocklee
si bravo hidroconstructia :)